פיננסייר שקדים

גיחה קטנה לצרפת - שי אייזנר מכינה עוגיות פיננסייר שקדים. עוגיות עשירות בקמח שקדים ובחמאה, רכות ומפנקות ואפילו קלות מאוד להכנה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

תבנית מיני מאפינס 24 שקעים

אופן הכנה

  1. בקלחת קטנה ממיסים את החמאה על אש בינונית. ממשיכים לחמם עד שהיא משחימה אבל לא נשרפת, מצננים.
  2. במיקסר מערבלים את כל המרכיבים מלבד החמאה האגוזית.
  3. מוזגים תוך ערבול את החמאה למיקסר.
  4. מעבירים את התערובת לכלי סגור ללילה במקרר.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים לתבנית פיננסייר משומנת קלות, התבנית הקלאסית היא של מלבנים קטנים אני אפיתי בסיליקון בצורה של קאפ קייק קטנטנים.
  7. אופים 10 דקות מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.

הערות

  • משתמשים בתבנית פיננסייר או תבנית מיני מאפינס 24 שקעים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2708.5 קק״ל 2708.5 קק״ל
פחמימות 51.7 גרם 51.7 גרם
שומן 162.8 גרם 162.8 גרם
נתרן 1425.2 מ״ג 1425.2 מ״ג
חלבון 29.7 גרם 29.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 102.1 גרם 102.1 גרם
כולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 115.2 מ״ג 115.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 444.7 מ״ג 444.7 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody