פיננסייר שקדים

גיחה קטנה לצרפת - שי אייזנר מכינה עוגיות פיננסייר שקדים. עוגיות עשירות בקמח שקדים ובחמאה, רכות ומפנקות ואפילו קלות מאוד להכנה
גיחה קטנה לצרפת - שי אייזנר מכינה עוגיות פיננסייר שקדים. עוגיות עשירות בקמח שקדים ובחמאה, רכות ומפנקות ואפילו קלות מאוד להכנה
  • שי אייזנר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3463.3 קק״ל 3463.3 קק״ל
    פחמימות 73.2 גרם 73.2 גרם
    שומן 228.2 גרם 228.2 גרם
    נתרן 1093.7 מ״ג 1093.7 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 107.2 גרם 107.2 גרם
    כולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 319.2 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 444.7 מ״ג 444.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3463.3 קק״ל 3463.3 קק״ל
    פחמימות 73.2 גרם 73.2 גרם
    שומן 228.2 גרם 228.2 גרם
    נתרן 1093.7 מ״ג 1093.7 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 107.2 גרם 107.2 גרם
    כולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 319.2 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 444.7 מ״ג 444.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. בקלחת קטנה ממיסים את החמאה על אש בינונית. ממשיכים לחמם עד שהיא משחימה אבל לא נשרפת, מצננים.
  2. במיקסר מערבלים את כל המרכיבים מלבד החמאה האגוזית.
  3. מוזגים תוך ערבול את החמאה למיקסר.
  4. מעבירים את התערובת לכלי סגור ללילה במקרר.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים לתבנית פיננסייר משומנת קלות, התבנית הקלאסית היא של מלבנים קטנים אני אפיתי בסיליקון בצורה של קאפ קייק קטנטנים.
  7. אופים 10 דקות מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.

הערות

  • משתמשים בתבנית פיננסייר או תבנית מיני מאפינס 24 שקעים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיננסייר שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות