פיצה ביתית עם רוטב עגבניות, גבינה והמון תוספות

תמיד רציתם לדעת איך להכין פיצה ביתית מושלמת כמו בפיצריות הכי טובות? עכשיו תוכלו לעשות את זה וממש בקלות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בצק

תוספות

אופן הכנה

1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר והשמן ומערבלים מעט.
2. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים במשך 7-8 דקות עד שנוצא בצק רך, גמיש ומעט דביק.
3. מוסיפים את המלח ומערבלים עוד חצי דקה.
4. מתיזים מעט תרסיס שמן לשימון פני הבצק, מכסים את קערת המיקסר במגבת לחה או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
5. מכינים את התוספות: חותכים את הזיתים לטבעות דקות ופורסים לרצועות דקות הבצל הסגול. מגררים את הגבינה בפומפייה.
6. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מחלקים ל-2 אם רוצים 2 פיצות, ומרדדים כל חלק לעיגול גדול.
7. מורחים את העיגול ברוטב עגבניות ומשאירים שוליים חיצוניים של 2 ס”מ ליצירת ה”קשה” של הפיצה.
8. מעל רוטב העגבניות מפזרים מוצרלה מגוררת ומוסיפים את התוספות.
9. מחממים תנור ל-220 מעלות. כשהתנור חם, אופים בו את הפיצה כ-25 דקות - 15 דקות בחלקו התחתון של התנור, ועוד 10 דקות בחלקו העליון של התנור. אפשר גם לאפות על אבן פיצה אם יש.

צילום: שני הלוי

הערות

  • אפשר לקנות את גבינת המוצרלה מגוררת מראש
  • אפשר לשים על הפיצה כל תוספת אחרת שאוהבים: פטריות, עגבניות, גבינה בולגרית וכו'
  • אפשר לשדרג את הגבינה על הפיצה בתערובת גבינות: צ'דר, גאודה, פטה או גבינה כחולה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1678.2 קק״ל 3356.5 קק״ל
פחמימות 186.8 גרם 373.6 גרם
שומן 69.4 גרם 138.9 גרם
נתרן 3867.7 מ״ג 7735.4 מ״ג
חלבון 63.4 גרם 126.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.7 גרם 17.3 גרם
שומן רווי 25.2 גרם 50.3 גרם
כולסטרול 88.5 מ״ג 177.0 מ״ג
סידן 919.6 מ״ג 1839.3 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 438.3 מ״ג 876.5 מ״ג
אבץ 4.9 מ״ג 9.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody