פיצה דפי אורז: איך מכינים את המנה הטרנדית?

העובדה שאנחנו מכינים את גופנו לקיץ, לא אומרת שצריך להפסיק לאכול פיצה! אז מה עושים? מכינים פיצה דפי אורז בקלי קלות ונהנים מכל העולמות
העובדה שאנחנו מכינים את גופנו לקיץ, לא אומרת שצריך להפסיק לאכול פיצה! אז מה עושים? מכינים פיצה דפי אורז בקלי קלות ונהנים מכל העולמות
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.9 קק״ל 220.9 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן 9.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1007.1 מ״ג 1007.1 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 297.2 מ״ג 297.2 מ״ג
    סידן 101.7 מ״ג 101.7 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 1146.9 מ״ג 1146.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.9 קק״ל 220.9 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן 9.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1007.1 מ״ג 1007.1 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 297.2 מ״ג 297.2 מ״ג
    סידן 101.7 מ״ג 101.7 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 1146.9 מ״ג 1146.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בצלחת גדולה שמים את החלב, הביצה, המלח והפלפל וטורפים היטב.
  2. מכניסים פנימה את דף האורז ומצפים אותו היטב משני הצדדים.
  3. מניחים את דף האורז הראשון על מחבת חמה מאוד עם מעט שמן ומוסיפים מעליו עוד שני דפי אורז מצופים בבלילה.
  4. כשהחלק התחתון הופך להיות קריספי ושחום והופכים לצד השני.
  5. מורחים את רסק העגבניות מעל ומפזרים את הגבינה הצהובה.
  6. אחרי דקה, מפזרים מעל את הפרמזן, עלי הבזיליקום ושמן הזית.
  7. כשהחלק התחתון שחום מורידים מהאש ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה דפי אורז: איך מכינים את המנה הטרנדית?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות