פיצה טבעונית מעולה ואתם לא תחושו בהבדל
אין סיבה לוותר על פיצה גם אם אתם טבעוניים, להיפך! קבלו מתכון קל ומפנק של פיצה טבעונית עם המון ירקות וגבינה טבעונית נמתחת. כי לכולם מגיע להתפנק עם פיצה!
אין סיבה לוותר על פיצה גם אם אתם טבעוניים, להיפך! קבלו מתכון קל ומפנק של פיצה טבעונית עם המון ירקות וגבינה טבעונית נמתחת. כי לכולם מגיע להתפנק עם פיצה!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.2 קק״ל 3257.4 קק״לפחמימות 152.4 גרם 1219.6 גרםשומן 119.7 גרם 957.3 גרםנתרן 523.5 מ״ג 4188.3 מ״גחלבון 122.7 גרם 981.4 גרםסיבים תזונתיים 113.5 גרם 907.9 גרםשומן רווי 115.1 גרם 921.0 גרםכולסטרול 112.9 מ״ג 903.0 מ״גסידן 132.5 מ״ג 1060.3 מ״גברזל 113.0 מ״ג 903.9 מ״גאשלגן 127.3 מ״ג 1018.4 מ״גאבץ 112.9 מ״ג 903.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות407
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.2 קק״ל 3257.4 קק״לפחמימות 152.4 גרם 1219.6 גרםשומן 119.7 גרם 957.3 גרםנתרן 523.5 מ״ג 4188.3 מ״גחלבון 122.7 גרם 981.4 גרםסיבים תזונתיים 113.5 גרם 907.9 גרםשומן רווי 115.1 גרם 921.0 גרםכולסטרול 112.9 מ״ג 903.0 מ״גסידן 132.5 מ״ג 1060.3 מ״גברזל 113.0 מ״ג 903.9 מ״גאשלגן 127.3 מ״ג 1018.4 מ״גאבץ 112.9 מ״ג 903.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 407 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבצק (2 פיצות בינוניות או 4 אישיות):
-
1/2 ק"ג קמח כוסמיןאו קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
50 גרם מחמאה
-
1 1/2 כפות שמרים יבשים
-
1/2 כוס מים פושרים
-
1/2 כוס חלב סויהאו חלב שקדים
-
1 כפית סוכר לבן
לציפוי הפיצה הטבעונית:
-
1 בקבוק רוטב עגבניות מוכן
-
3 כוסות גבינת סויהאו גבינת קשיו או כל גבינה טבעונית שאוהבים
-
חתוכות לרוסות דקות
-
1 קישואחתוך לפרוסות דקות
-
1 בצל סגולחתוך לפרוסות דקות
אופן הכנה
- מערבבים בצלוחית את הסוכר עם המים החמימים ולהוסיף את השמרים, להמתין כ- 10-15 דקות לערבב ולהוסיף את החלב.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את המלח עם הקמח ומוסיפים את המחמאה.
- מערבבים את תערובת השמרים יחד עם תערובת הקמח והמרגרינה ולשים עד לקבלת בצק לא דביק, אם צריך להוסיף ממש מעט קמח.
- מניחים בקערה מכוסה להתפחה של שעה וחצי.
- מחלקים את הבצק לשתי פיצות גדולות או לארבע פיצות אישיות ומרדדים על משטח מקומח.
- מורחים את בצק הפיצה ברוטב העגבניות, מפזרים מעט צ’ילי אם אוהבים חריף.
- מפזרים מעל לפיצה את הגבינה הטבעונית ומוסיפים מעל את התוספות שאוהבים - קישואים, עגבניות, פטריות, זיתים ואפילו אננס.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהפיצה מזהיבה.
אופן הכנה
- מערבבים בצלוחית את הסוכר עם המים החמימים ולהוסיף את השמרים, להמתין כ- 10-15 דקות לערבב ולהוסיף את החלב.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את המלח עם הקמח ומוסיפים את המחמאה.
- מערבבים את תערובת השמרים יחד עם תערובת הקמח והמרגרינה ולשים עד לקבלת בצק לא דביק, אם צריך להוסיף ממש מעט קמח.
- מניחים בקערה מכוסה להתפחה של שעה וחצי.
- מחלקים את הבצק לשתי פיצות גדולות או לארבע פיצות אישיות ומרדדים על משטח מקומח.
- מורחים את בצק הפיצה ברוטב העגבניות, מפזרים מעט צ’ילי אם אוהבים חריף.
- מפזרים מעל לפיצה את הגבינה הטבעונית ומוסיפים מעל את התוספות שאוהבים - קישואים, עגבניות, פטריות, זיתים ואפילו אננס.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהפיצה מזהיבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן