פיצה טבעונית מעולה ואתם לא תחושו בהבדל

אין סיבה לוותר על פיצה גם אם אתם טבעוניים, להיפך! קבלו מתכון קל ומפנק של פיצה טבעונית עם המון ירקות וגבינה טבעונית נמתחת. כי לכולם מגיע להתפנק עם פיצה!
אין סיבה לוותר על פיצה גם אם אתם טבעוניים, להיפך! קבלו מתכון קל ומפנק של פיצה טבעונית עם המון ירקות וגבינה טבעונית נמתחת. כי לכולם מגיע להתפנק עם פיצה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.2 קק״ל 3257.4 קק״ל
    פחמימות 152.4 גרם 1219.6 גרם
    שומן 119.7 גרם 957.3 גרם
    נתרן 523.5 מ״ג 4188.3 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 981.4 גרם
    סיבים תזונתיים 113.5 גרם 907.9 גרם
    שומן רווי 115.1 גרם 921.0 גרם
    כולסטרול 112.9 מ״ג 903.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 1060.3 מ״ג
    ברזל 113.0 מ״ג 903.9 מ״ג
    אשלגן 127.3 מ״ג 1018.4 מ״ג
    אבץ 112.9 מ״ג 903.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.2 קק״ל 3257.4 קק״ל
    פחמימות 152.4 גרם 1219.6 גרם
    שומן 119.7 גרם 957.3 גרם
    נתרן 523.5 מ״ג 4188.3 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 981.4 גרם
    סיבים תזונתיים 113.5 גרם 907.9 גרם
    שומן רווי 115.1 גרם 921.0 גרם
    כולסטרול 112.9 מ״ג 903.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 1060.3 מ״ג
    ברזל 113.0 מ״ג 903.9 מ״ג
    אשלגן 127.3 מ״ג 1018.4 מ״ג
    אבץ 112.9 מ״ג 903.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
נעמה פלד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק (2 פיצות בינוניות או 4 אישיות):

לציפוי הפיצה הטבעונית:


פיצה טבעונית 234
פיצה טבעונית לא לטבעונים בלבד!

אופן הכנה

  1. מערבבים בצלוחית את הסוכר עם המים החמימים ולהוסיף את השמרים, להמתין כ- 10-15 דקות לערבב ולהוסיף את החלב.
  2. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את המלח עם הקמח ומוסיפים את המחמאה.
  3. מערבבים את תערובת השמרים יחד עם תערובת הקמח והמרגרינה ולשים עד לקבלת בצק לא דביק, אם צריך להוסיף ממש מעט קמח.
  4. מניחים בקערה מכוסה להתפחה של שעה וחצי.
  5. מחלקים את הבצק לשתי פיצות גדולות או לארבע פיצות אישיות ומרדדים על משטח מקומח.
  6. מורחים את בצק הפיצה ברוטב העגבניות, מפזרים מעט צ’ילי אם אוהבים חריף.
  7. מפזרים מעל לפיצה את הגבינה הטבעונית ומוסיפים מעל את התוספות שאוהבים - קישואים, עגבניות, פטריות, זיתים ואפילו אננס.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהפיצה מזהיבה.

    פיצה טבעונית עם ירקות12
    אוף… קשה להתאפק מול פיצה כזו! לא תרגישו שזו פיצה טבעונית!

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה טבעונית מעולה ואתם לא תחושו בהבדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות