פיצה על חציל

פיצה ללא גלוטן ואפילו פיצה על בסיס של כרובית כולם כבר מכירים, אבל אכלתם פעם פיצה על חציל? חלי ממן עם מתכון לפיצה ללא רגשות אשם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרססים את פרוסות החצילים בתרסיס שמן וקולים בתנור.
  3. מערבבים את פתיתי העמק עם הגבינה הבולגרית המגורדת.
  4. מורחים על כל חציל כפית של רוטב פיצה ומפזרים כף מתערובת הגבינות, אופים עד שהגבינה מבעבעת.
  5. לגיוון:  אפשר להכין עם פרוסות קישואים קלויים או חצי פלפלים קלויים.

מנה אחת (3 פרוסות חציל) = 1.5 מנת חלבון גבינה בארוחת ערב

 

 

הערות

  • הצעה לארוחת ערב מלאה:  פורסים תפוח אדמה בינוני מבושל (במקום חציל) ל- 3 פרוסות עבות וממשיכים לפי המתכון + סלט ירקות + כפית שמן זית

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 51.4 קק״ל 257.2 קק״ל
פחמימות 8.7 גרם 43.7 גרם
שומן 1.5 גרם 7.6 גרם
נתרן 122.7 מ״ג 613.3 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 7.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 14.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.6 מ״ג 38.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
אשלגן 195.0 מ״ג 975.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody