פיצה עשירה בחלבון – מי רוצה סלייס?

רוצים להפוך את הפיצה הביתית שלכם לבריאה ואיכותית יותר? תמר שילון עם מתכון של פיצה עשירה בחלבון עם גבינות לא רק בציפוי אלא גם בבצק עצמו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  2. בקערה בטוחה למיקרוגל ממיסים יחד ריקוטה ומוצרלה 30-45 שניות.
  3. מערבבים היטב את הגבינות ומוסיפים את הביצים. (שימו לב לא לחמם מדי את הגבינות כדי שהחום של הגבינות לא יבשל את הביצים, רוצים רק להתיך אותן).
  4. מוסיפים את החומרים היבשים לקערה נפרדת ומערבבים היטב.
  5. מאחדים בין היבשים לרטובים.
  6. מניחים את הבצק על נייר אפייה עם מעט ספריי שמן.
  7. מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ומרדדים. במידה ונעזרים בידיים הרטיבו מעט את הידיים ושטחו את הבצק.
  8. אופים את הבצק במשך 8-12 דקות עד שהבצק הזהוב.
  9. מוציאים את הבצק מהתנור כשהוא חצי מוכן, מוסיפים לו רוטב, גבינות ותוספות ומחזירים לתנור ל3-5 דקות נוספות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 541.3 קק״ל 1082.5 קק״ל
פחמימות 50.8 גרם 101.6 גרם
שומן 24.5 גרם 48.9 גרם
נתרן 1228.0 מ״ג 2456.0 מ״ג
חלבון 26.4 גרם 52.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.2 גרם
שומן רווי 7.6 גרם 15.2 גרם
כולסטרול 318.3 מ״ג 636.6 מ״ג
סידן 420.6 מ״ג 841.3 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 193.3 מ״ג 386.6 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody