פיצה עשירה בחלבון – מי רוצה סלייס?

רוצים להפוך את הפיצה הביתית שלכם לבריאה ואיכותית יותר? תמר שילון עם מתכון של פיצה עשירה בחלבון עם גבינות לא רק בציפוי אלא גם בבצק עצמו
רוצים להפוך את הפיצה הביתית שלכם לבריאה ואיכותית יותר? תמר שילון עם מתכון של פיצה עשירה בחלבון עם גבינות לא רק בציפוי אלא גם בבצק עצמו
  • תמר שילון
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    531
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.8 קק״ל 1061.5 קק״ל
    פחמימות 51.5 גרם 103.0 גרם
    שומן 24.4 גרם 48.8 גרם
    נתרן 1296.0 מ״ג 2592.0 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 50.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 275.4 מ״ג 550.8 מ״ג
    סידן 413.5 מ״ג 827.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 175.1 מ״ג 350.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    531
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.8 קק״ל 1061.5 קק״ל
    פחמימות 51.5 גרם 103.0 גרם
    שומן 24.4 גרם 48.8 גרם
    נתרן 1296.0 מ״ג 2592.0 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 50.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 275.4 מ״ג 550.8 מ״ג
    סידן 413.5 מ״ג 827.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 175.1 מ״ג 350.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  2. בקערה בטוחה למיקרוגל ממיסים יחד ריקוטה ומוצרלה 30-45 שניות.
  3. מערבבים היטב את הגבינות ומוסיפים את הביצים. (שימו לב לא לחמם מדי את הגבינות כדי שהחום של הגבינות לא יבשל את הביצים, רוצים רק להתיך אותן).
  4. מוסיפים את החומרים היבשים לקערה נפרדת ומערבבים היטב.
  5. מאחדים בין היבשים לרטובים.
  6. מניחים את הבצק על נייר אפייה עם מעט ספריי שמן.
  7. מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ומרדדים. במידה ונעזרים בידיים הרטיבו מעט את הידיים ושטחו את הבצק.
  8. אופים את הבצק במשך 8-12 דקות עד שהבצק הזהוב.
  9. מוציאים את הבצק מהתנור כשהוא חצי מוכן, מוסיפים לו רוטב, גבינות ותוספות ומחזירים לתנור ל3-5 דקות נוספות.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה עשירה בחלבון – מי רוצה סלייס?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות