פיצה פסטו עם בייבי מוצרלה

רוצים לגוון את הפיצה הביתית שלכם? תכינו פיצה פסטו. במקום להשתמש ברוטב עגבניות קלאסי משתמשים ברוטב פסטו ומוסיפים כל תוספת שאוהבים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בצק

תוספות

תוספות אופציונאליות

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
  3. מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר בטורבו.
  5. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.
  6. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. מורחים רוטב פסטו על הבצק, מקפידים להשאיר שוליים מסביב, ומפזרים מעל בייבי מוצרלה, עגבניות שרי חתוכות ותוספות אחרות שאוהבים כמו: רצועות בצל סגול, זיתים או תלוליות של גבינת בורסן.
  8. אופים 8-10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
  9. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
מוסיפים בייבי מוצרלה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 346.8 קק״ל 2080.9 קק״ל
פחמימות 10.5 גרם 63.1 גרם
שומן 29.1 גרם 174.4 גרם
נתרן 804.6 מ״ג 4827.8 מ״ג
חלבון 11.6 גרם 69.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 27.7 מ״ג 165.9 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 266.5 מ״ג 1599.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody