רקע דוד משה

פיצה תפוח אדמה מפתיעה בלי קמח בכלל!

רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.0 קק״ל 560.3 קק״ל
    פחמימות 69.1 גרם 553.2 גרם
    שומן 69.0 גרם 552.3 גרם
    נתרן 69.0 מ״ג 552.2 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 552.4 גרם
    סיבים תזונתיים 69.0 גרם 552.1 גרם
    שומן רווי 69.0 גרם 552.0 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    סידן 69.9 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 69.0 מ״ג 552.1 מ״ג
    אשלגן 70.5 מ״ג 563.8 מ״ג
    אבץ 69.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.0 קק״ל 560.3 קק״ל
    פחמימות 69.1 גרם 553.2 גרם
    שומן 69.0 גרם 552.3 גרם
    נתרן 69.0 מ״ג 552.2 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 552.4 גרם
    סיבים תזונתיים 69.0 גרם 552.1 גרם
    שומן רווי 69.0 גרם 552.0 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    סידן 69.9 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 69.0 מ״ג 552.1 מ״ג
    אשלגן 70.5 מ״ג 563.8 מ״ג
    אבץ 69.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים עד להתרככות.
  2. מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. מועכים כל אחד מתפוחי האדמה במקומו על התבנית בעזרת מועך פירה, מזלג או תחתית כוס. חשוב לבצע מעיכה אחת כדי לשטח את תפוח האדמה, ולא למעוך לפירה.
  5. משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לאפייה בתנור במשך כ-20 דקות, עד הזהבה.
  6. לאחר שתפוחי האדמה מזהיבים, מוציאים מהתנור ומניחים במרכז כל תפוח אדמה כף רוטב פיצה, מפזרים גבינה צהובה מגורדת, טבעות זיתים ועלי בזיליקום קצוצים (או כל תוספת שאוהבים).
  7. אופים בתנור במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
פיצה תפוחי אדמה 2
פיצה תפוח אדמה טעימה בטירוף! צילום: רון יוחננוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה תפוח אדמה מפתיעה בלי קמח בכלל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    מימי בר לב

    מקלפים את תפו”א לפני המעיכה?

      Avatar
      Foody Foody

      לא.

    Avatar
    מינה

    אופים את התפוח אדמה עם הקליפה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן.

    Avatar
    Rochellee

    מה ניתן לשים במקום רוטב פיצה

      Avatar
      Foody Foody

      רוטב עגבניות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות