
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
500 גרם דג לבןחתןך לרצועות (דניס, מוסר, לברק)
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס מי סודהקרים
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרצועות דקות, מורחים בשמן זית, מפזרים מלח ומכניסים לתנור למשך 40 דקות
- מערבבים את הקמח, הסודה, הצ׳ילי המתוק, אבקת האפיה, המלח והפלפל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים את השמן בסיר טיגון, טובלים את רצועות הדג בבלילת הטמפורה ומטגנים עד שהטמפורה מזהיבה.
- מגישים את הדגים המטוגנים יחד עם הצ׳יפס האפוי ועם רוטב צ׳ילי מתוק של קנור ומיונז למי שאוהב. בתיאבון!
מנה מושלמת: פיש אנד צ’יפס (צילום: מעיין טרודל)
קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
282.4
קק״ל
1129.5
קק״ל
פחמימות
39.8
גרם
159.3
גרם
סוכר
15.5
גרם
62.1
גרם
שומן
1.5
גרם
5.8
גרם
נתרן
844.0
מ״ג
3375.9
מ״ג
חלבון
25.7
גרם
102.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.8
גרם
3.4
גרם
שומן רווי
0.1
גרם
0.5
גרם
כולסטרול
53.8
מ״ג
215.0
מ״ג
סידן
42.5
מ״ג
170.0
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
3.6
מ״ג
אשלגן
550.2
מ״ג
2200.8
מ״ג
אבץ
0.9
מ״ג
3.5
מ״ג
תגובות (16)
ואוווו נראה טעים בטרוף