פיש אנד צ’יפס מושלם של מעיין טרודל

מעיין טרודל מכינה לנו מתכון קלאסי ומושלם לפיש אנד צ'יפס פריכים וטעימים שיגרמו לכם להרגיש כאילו אתם על מזח אנגלי מול האופק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרצועות דקות, מורחים בשמן זית, מפזרים מלח ומכניסים לתנור למשך 40 דקות
  3. מערבבים את הקמח, הסודה, הצ׳ילי המתוק, אבקת האפיה, המלח והפלפל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. מחממים את השמן בסיר טיגון, טובלים את רצועות הדג בבלילת הטמפורה ומטגנים עד שהטמפורה מזהיבה.
  5. מגישים את הדגים המטוגנים יחד עם הצ׳יפס האפוי ועם רוטב צ׳ילי מתוק של קנור ומיונז למי שאוהב. בתיאבון!

    פיש אנד צ'יפס פיש אנד צ'יפס (צילום: מעיין טרודל)(צילום: מעיין טרודל)
    מנה מושלמת: פיש אנד צ’יפס (צילום: מעיין טרודל)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 280.1 קק״ל 1120.4 קק״ל
פחמימות 38.6 גרם 154.5 גרם
שומן 1.2 גרם 4.8 גרם
נתרן 506.0 מ״ג 2024.0 מ״ג
חלבון 25.4 גרם 101.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.4 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
סידן 42.5 מ״ג 170.0 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 550.2 מ״ג 2200.8 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    לירון וייס

    אם אין לי סודה מה אפשר במקןם

      Avatar
      Foody Foody

      היי, הכוונה היא לרצועות דג לבן (מוסר ים, לברק, דניס וכד’). בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody