פיש אנד צ’יפס נוסח ישראל מברמונדי ישראלי

אוכל הרחוב הכי כיפי וקראנצ'י - קבלו מתכון קל להכנה לפיש אנד צ'יפס מברמונדי ישראלי טרי ועסיסי, לצד מטבל חרפרף וקיבלתם מנה שהכי כיף לנשנש, אפילו בעמידה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה מערבבים את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי.
    מערבבים בקערה את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח. צילום: שניר גואטה
    מערבבים בקערה את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח. צילום: שניר גואטה

    מערבבים עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי. צילום: שניר גואטה
    מערבבים עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי. צילום: שניר גואטה

  2. את תפוחי האדמה מקלפים ופורסים דק ככל הניתן ומעבירים לקערה עם מים ומעט מלח.

    פורסים את תפו"א דק. צילום: שניר גואטה
    פורסים את תפו”א דק. צילום: שניר גואטה

  3. מחממים בסיר רחב ועמוק את השמן לטיגון.
  4. את פילה הברמונדי הישראלי חותכים לאצבעות בגודל שווה, טובלים בקמח ואחר כך טובלים בבלילה - חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט.
    חותכים את הברמונדי לאצבעות בגודל שווה. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הברמונדי לאצבעות בגודל שווה. צילום: שניר גואטה

    חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט. צילום: שניר גואטה
    חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט. צילום: שניר גואטה

  5. מכניסים את הדגים לשמן החם ומטגנים כ-4-6 דקות מכל צד עד שמתקבל צבע זהוב. (שימו לב לא להכניס לשמן יותר מידי דגים ביחד כי השמן מתקרר).

    מטגנים את אצבעות הברמונדי. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את אצבעות הברמונדי. צילום: שניר גואטה

  6. את תפוחי האדמה הפרוסים מסננים היטב מהמים. מצפים אותם במעט קמח שיקבלו מעטפת דקיקה ומטגנים בשמן חם (לא הכל ביחד, בכמה חלקים).
    מצפים את תפו"א במעט קמח ומטגנים. צילום: שניר גואטה
    מצפים את תפו”א במעט קמח ומטגנים. צילום: שניר גואטה

    עד קבלת צבע זהוב. צילום: שניר גואטה
    עד קבלת צבע זהוב. צילום: שניר גואטה

  7. מוציאים את תפוחי האדמה למסננת עם נייר סופג ומתבלים במעט מלח וגרידת לימון בעוד הצ’יפס חם.
  8. בקערה קטנה מערבבים מיונז עם פלפל שיפקה קצוץ דק ומגישים!

    פיש אנד צ'יפס ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    פיש אנד צ’יפס ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 163.6 קק״ל 654.6 קק״ל
פחמימות 9.1 גרם 36.3 גרם
שומן 10.5 גרם 42.0 גרם
נתרן 270.9 מ״ג 1083.5 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 5.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
כולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״ג
סידן 8.5 מ״ג 34.1 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 57.8 מ״ג 231.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    נירית

    אפשר להחליף את הברמונדי בסוג אחר?

      Avatar
      Foody Foody

      אנחנו ממליצים לנסות להשתמש בברמונדי. מדובר בדג מדהים בטעמו ונורא קל למצוא אותו.
      חפשי בחנות הדגים הקרובה למקום מגורייך.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody