סנו רקע

פיתות במחבת בקלי קלות

אם אתם אוהבים ריח של מאפיה וניחוח של מאפים טריים המתכון הבא בשבילכם! מתכון לפיתות מעולות שמכינים על המחבת בבית בכמה שלבים פשוטים
אם אתם אוהבים ריח של מאפיה וניחוח של מאפים טריים המתכון הבא בשבילכם! מתכון לפיתות מעולות שמכינים על המחבת בבית בכמה שלבים פשוטים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
91 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    204
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.6 קק״ל 2036.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 389.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 390.3 מ״ג 3903.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 54.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    204
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.6 קק״ל 2036.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 389.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 390.3 מ״ג 3903.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 54.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
91 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים היבשים, הסוכר, המלח ושמן הזית.
  2. מוזגים בזרזיף דק ובאיטיות את המים וממשיכים בלישה כ-8 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ונעים.
  3. מוציאים את הבצק מהקערה, משמנים מעט את הקערה בשמן זית ומחזירים את הבצק לקערה המשומנת. עוטפים בניילון נצמד סנו סושי ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-10 כדורים שווים, מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי של 1/2 ס”מ.
  5. מניחים על נייר אפייה טבעי סנו סושי מקומח (כדי שהבצק לא יידבק לנייר) מכסים במגבת ומתפיחים 20 דקות.
  6. מלהיטים מחבת, מניחים עליה את עיגול הבצק ואחרי 3-4 דקות הבצק יתחיל להתנפח ולהיפרד בקלות מהמחבת. זה הזמן להפוך ולהזהיב את הפיתה גם מהצד השני.
  7. ממשיכים כך עם כל הבצק.
    פיתות במחבת. צילום: שניר גואטה
    פיתות במחבת. צילום: שניר גואטה
    פיתות קורעים לא חותכים. צילום: שניר גואטה
    פיתות קורעים לא חותכים. צילום: שניר גואטה

    בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתות במחבת בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אילה ששון

    טעים וקליל

    Avatar
    אבי ורויטל גלאם

    קל להכנה ויוצאות פיתות נדירות

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    רומי

    האם ניתן להקפיא את הפיתות המוכנות? ולכמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח, אין בעיה. חודשיים במקפיא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות