פלאפל ביתי בעשר דקות הכנה!

אין כמו לאכול אוכל רחוב מנחם בפיתה, מהבית! פלאפל ביתי ממכר וטעים שאפשר להגיש עם פיתה, טחינה וכל תוספת שאוהבים
אין כמו לאכול אוכל רחוב מנחם בפיתה, מהבית! פלאפל ביתי ממכר וטעים שאפשר להגיש עם פיתה, טחינה וכל תוספת שאוהבים
  • אלכס ולינוי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.5 קק״ל 970.2 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 116.0 גרם
    שומן 0.8 גרם 16.6 גרם
    נתרן 195.8 מ״ג 3916.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.6 מ״ג 132.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 26.9 מ״ג 538.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.5 קק״ל 970.2 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 116.0 גרם
    שומן 0.8 גרם 16.6 גרם
    נתרן 195.8 מ״ג 3916.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.6 מ״ג 132.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 26.9 מ״ג 538.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

פלאפל ביתי בלי לעבוד קשה, עשר דקות של הכנה ויש לכם את המאכל הכי ישראלי שיש. תתפרעו עם התוספות על הפלאפל שלכם, רק אל תשכחו טחינה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. אם משתמשים בחומוס יבש: משרים את החומוס במים קרים למשך לילה. אם החומוס קפוא או משימורים: הפשירו/ סננו ושטפו היטב.
  2. טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים היבשים במעבד מזון/ מכונת בשר. מוסיפים לתערובת את התבלינים ומערבבים היטב.

    טוחנים את המרכיבים מלבד התבלינים במעבד מזון, מוסיפים לתערובת את התבלינים ומערבבים. צילום: אלכס ולינוי
    טוחנים את המרכיבים מלבד התבלינים במעבד מזון, מוסיפים לתערובת את התבלינים ומערבבים. צילום: אלכס ולינוי

  3. מחממים סיר עם שמן, משתמשים בכף יעודית לפלאפל או שמכדררים לכדורים בגודל הרצוי ומטגנים. מומלץ לטגן אחד ולטעום, במידה וצריך לתקן טעמים בתערובת, מתקנים וממשיכים לטגן את השאר.

    משתמשים בכף יעודית לפלאפל או שמכדררים לכדורים בגודל הרצוי. צילום: אלכס ולינוי
    משתמשים בכף יעודית לפלאפל או שמכדררים לכדורים בגודל הרצוי. צילום: אלכס ולינוי

  4. ניתן להגיש בפיתה, עם סלט, טחינה ומה שאתם אוהבים.

    פלאפל ביתי של אלכס ולינוי. צילום: אלכס ולינוי
    פלאפל ביתי של אלכס ולינוי. צילום: אלכס ולינוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלאפל ביתי בעשר דקות הכנה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    דוד

    הכל התפורר, חסר מרכיב במתכון, יתכן שזה פרורי לחם או קמח

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דוד, השמן צריך להיות מספיק חם כדי שהפלאפל יקבל מכת חום ויסגר, לא חסרים פירורי לחם או קמח

    Avatar
    בתיה

    כשעושים חומוס משימורים זה מתפורר ומשנה את כל העיסה, יש לים חצי כוס קמח וחצי כוס פנקו ואז זה לאיתפורר.בהצלחה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בתיה, מצער לקרוא, האם השמן היה מספיק חם? צריך להכניס את הפלאפלים דחוסים לשמן החם ולדאוג שהוא יהיה מספיק חם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות