קישואים אפויים עם עגבניות, טונה וגבינה

מחפשים מנה קלילה ובריאה של ירקות אפויים? השף משה שגב מכין חצאי קישואים אפויים עם עגבניות וטונה. מנה נהדרת שהיא ארוחה שלמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את הקישואים לחצאים לאורכם. קוצצים גס את השום, מגררים בפומפייה את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. מערבבים טונה עם שמן זית, מפוררים גס את הגבינה.
  2. מסדרים את הקישואים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה ומרססים בשמן. מפזרים מלח, פלפל, קליפת לימון ושום.
  3. מפזרים מעל הקישואים את העגבניות ומוסיפים את האורגנו והטונה.
  4. אופים כ-30 דקות, מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ומחזירים לאפייה נוספת של 10 דקות.
  5. מוסיפים מיץ לימון ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 205.6 קק״ל 822.5 קק״ל
פחמימות 18.0 גרם 71.9 גרם
שומן 12.4 גרם 49.7 גרם
נתרן 2537.1 מ״ג 10148.3 מ״ג
חלבון 9.3 גרם 37.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
סידן 167.2 מ״ג 668.9 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 934.9 מ״ג 3739.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar