פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שום ותימין

כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מעולה של תפוחי אדמה אפויים בתנור, כאלה שאי אפשר להפסיק לזלול. אהרוני מגיש את הגרסה שלו בתיבול שום ותימין
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לשישיות לאורכם (לפלחים).
  3. בסיר גדול, מרתיחים 3 ליטר מים מומלחים. ברתיחה, מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות. מסננים.
  4. כותשים את השום.
  5. מערבבים את כל המרכיבים עם תפוחי האדמה המבושלים.
  6. מעבירים את תפוחי האדמה המתובלים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 129.7 קק״ל 518.8 קק״ל
פחמימות 1.2 גרם 4.9 גרם
שומן 14.0 גרם 56.1 גרם
נתרן 776.1 מ״ג 3104.4 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 1.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
אשלגן 15.7 מ״ג 62.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody