פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים דגים

קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.4 קק״ל 946.9 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 70.7 גרם
    שומן 1.1 גרם 8.4 גרם
    נתרן 1193.2 מ״ג 9545.9 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 136.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.4 קק״ל 946.9 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 70.7 גרם
    שומן 1.1 גרם 8.4 גרם
    נתרן 1193.2 מ״ג 9545.9 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 136.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במעבד מזון טוחנים את הדג, הבצל, הכוסברה, מלח וזעתר, טוחנים עד לקבלת משחה כמעט חלקה.

    במעבד מזון טוחנים את הברמונדי הישראלי, עד לקבלת משחה כמעט חלקה.צילום: שניר גואטה
    במעבד מזון טוחנים את הדג, עד לקבלת משחה כמעט חלקה.צילום: שניר גואטה

  3. את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים.

    את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים. צילום: שניר גואטה
    את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים. צילום: שניר גואטה

  4. בעזרת שק זילוף ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים ובעזרת יד לחה משטחים ומוודאים שהפלפלים מלאים ומהודקים היטב.

    ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים. צילום: שניר גואטה
    ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים. צילום: שניר גואטה

  5. בקלחת חמה מטגנים מעט את הכמון ואבקת המרק יחד עם רסק העגבניות.
  6. מוסיפים לרסק והתבלינים מים חמים ומביאים לרתיחה.
  7. בסיר רחב שמתאים לתנור צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט.

    צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט. צילום: שניר גואטה

  8. מסדרים את הפלפלים עם הצד של הדג כלפי מעלה ומוזגים מעל את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים.

    מוזגים מעל הדגים את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים. צילום: שניר גואטה
    מוזגים מעל הדגים את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים. צילום: שניר גואטה

  9. מכניסים את הסיר פתוח לתנור ונותנים לממולאים להיאפות כ-20 דקות.
    מכניסים את הסיר לתנור כ-20 דקות. צילום: שניר גואטה
    מכניסים את הסיר לתנור כ-20 דקות. צילום: שניר גואטה

    פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בדגים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים דגים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות