פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי

קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדג ברמונדי ישראלי עסיסי ברוטב עגבניות עשיר, כמה דק בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במעבד מזון טוחנים את הברמונדי הישראלי, הבצל, הכוסברה, מלח וזעתר, טוחנים עד לקבלת משחה כמעט חלקה.

    במעבד מזון טוחנים את הברמונדי הישראלי, עד לקבלת משחה כמעט חלקה.צילום: שניר גואטה
    במעבד מזון טוחנים את הברמונדי הישראלי, עד לקבלת משחה כמעט חלקה.צילום: שניר גואטה

  3. את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים.

    את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים. צילום: שניר גואטה
    את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים. צילום: שניר גואטה

  4. בעזרת שק זילוף ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים ובעזרת יד לחה משטחים ומוודאים שהפלפלים מלאים ומהודקים היטב.

    ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים. צילום: שניר גואטה
    ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים. צילום: שניר גואטה

  5. בקלחת חמה מטגנים מעט את הכמון ואבקת המרק יחד עם רסק העגבניות.
  6. מוסיפים לרסק והתבלינים מים חמים ומביאים לרתיחה.
  7. בסיר רחב שמתאים לתנור צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט.

    צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט. צילום: שניר גואטה

  8. מסדרים את הפלפלים עם הצד של הדג קלפי מעלה ומוזגים מעל את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים.

    מוזגים מעל הדגים את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים. צילום: שניר גואטה
    מוזגים מעל הדגים את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים. צילום: שניר גואטה

  9. מכניסים את הסיר פתוח לתנור ונותנים לממולאים להיאפות כ-20 דקות.
    מכניסים את הסיר לתנור כ-20 דקות. צילום: שניר גואטה
    מכניסים את הסיר לתנור כ-20 דקות. צילום: שניר גואטה

    פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים בברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 39.5 קק״ל 316.3 קק״ל
פחמימות 7.1 גרם 56.6 גרם
שומן 0.3 גרם 2.1 גרם
נתרן 934.7 מ״ג 7477.4 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 10.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.4 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
סידן 13.2 מ״ג 105.8 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 311.5 מ״ג 2491.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody