פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד

משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, פורסים את הפלפל החריף, קוצצים את הכוסברה.
  2. קולים את הפלפל האדום על אש גלויה עד להשחמה. מעבירים לקערה, מכסים מיד בניילון נצמד ומשאירים 10 דקות. קולפים בזהירות את הפלפלים.
  3. קולים את גפרורי השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את עלי התרד, השום ושני סוגי הפלפלים. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את המנגולד, מקפיצים קלות ומוסיפים את הבזיליקום והכוסברה. מערבבים ומתבלים במלח.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מיץ לימון, מפזרים את השקדים, פורסים מהגבינה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 943.8 קק״ל 1887.5 קק״ל
פחמימות 26.5 גרם 53.0 גרם
שומן 83.0 גרם 165.9 גרם
נתרן 862.5 מ״ג 1725.1 מ״ג
חלבון 32.8 גרם 65.7 גרם
סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.4 גרם
שומן רווי 18.6 גרם 37.1 גרם
כולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״ג
סידן 579.7 מ״ג 1159.3 מ״ג
ברזל 7.4 מ״ג 14.8 מ״ג
אשלגן 1602.7 מ״ג 3205.5 מ״ג
אבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody