פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער

איך מכינים קינוח מושלם בלי מוצרי חלב? אולגה טוכשר משתפת במתכון של פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער שמכינים בקלות מבעוד מועד ומגישים לאורחים באהבה
איך מכינים קינוח מושלם בלי מוצרי חלב? אולגה טוכשר משתפת במתכון של פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער שמכינים בקלות מבעוד מועד ומגישים לאורחים באהבה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 1582.5 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 119.1 גרם
    שומן 13.9 גרם 111.2 גרם
    נתרן 21.3 מ״ג 170.2 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 23.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 156.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 191.2 מ״ג 1529.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 1582.5 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 119.1 גרם
    שומן 13.9 גרם 111.2 גרם
    נתרן 21.3 מ״ג 170.2 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 23.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 156.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 191.2 מ״ג 1529.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקוטה


אופן הכנה

  1. בכלי קטן מערבבים את הג’לטין והמים ומשאירים בצד ל-10-15 דקות עד שהג’לטין יספח את כל הנוזלים.
  2. בסיר קטן על אש בינונית מחממים את קרם הקוקוס, החלב, הסוכר והווניל עד שכל הסוכר נמס. מערבבים מדי פעם. לא מביאים לרתיחה.
  3. מעבירים את הג’לטין לסיר עם התערובת החלבית על סף רתיחה, מכבים את האש ומערבבים היטב עד שכל הג’לטין נמס.
  4. יוצקים את התערובת לכוסות הגשה, ממלאים עד גובה 3/4 כוסות.

    מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. צילום: אפיק גבאי
    מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. צילום: אפיק גבאי

  5. מעבירים לקירור של 3-4 שעות (שעתיים במקפיא) עד שהפנקוטה מתייצבת.
  6. לפני הגשה מכינים את הרוטב: טוחנים את פירות היער בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון. מוסיפים את הסוכר, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים כ-5 דקות. מצננים.
  7. יוצקים כמה כפות של הרוטב על צלחת הגשה, מוציאים את הפנקוטה מהתבנית ומניחים מעל הרוטב.

צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אם אין לכם תבניות סיליקון, מומלץ לטבול את התבנית בה השתמשתם לכמה שניות במים חמים על מנת לקדם את חילוץ הפנקוטה. תזהרו לא להרטיב אותה!
  • • אפשר להגיש את הפנקוטה בכוס או צנצנת – זה גם מרשים, וגם פוטר אתכם מלחלץ אותה מהתבנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    איציק

    100 מל מיים או 1/3 כוס מיים – בד”כ כוס היא 120 -150 מ”ל – 1/3 כוס שווה לכ 40-50 מל מיים הלא כן?

      Avatar
      Foody Foody

      אין כאן טעות, 1/4 כוס מים = 60 מ”ל, כפי שכתוב במתכון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות