פנקייקים מושלמים של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחת בוקר קלאסית ומפנקת של פנקייקים רכים וזהובים, פשוטים להכנה, שכל המשפחה תתאהב בהם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

פנקייק

טיגון

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה. שמים את כל מרכיבי הפנקייק, מלבד החלב, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
  2. מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
  3. מורחים מחבת טפלון קטנה בשכבה דקה של חמאה ומחממים.
  4. יוצקים בעזרת המצקת מעט מהבלילה אל המחבת, שתתפזר בה לעיגול בעובי של כ-1/2 ס”מ. מטגנים כ-2 דקות עד שצידו התחתון של הפנקייק זהוב יפה, וחלקו העליון מוצק דיו כדי להופכו.
  5. הופכים את הפנקייק ומטגנים כ-1 דקה על צידו השני. ממשיכים עם שארית הבלילה.
  6. מגישים עם קצפת, פירות, סירופ מייפל ועוד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 243.8 קק״ל 1950.4 קק״ל
פחמימות 30.9 גרם 247.6 גרם
שומן 9.3 גרם 74.2 גרם
נתרן 461.6 מ״ג 3692.6 מ״ג
חלבון 9.2 גרם 73.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
שומן רווי 4.5 גרם 36.2 גרם
כולסטרול 162.8 מ״ג 1302.8 מ״ג
סידן 55.2 מ״ג 441.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 121.7 מ״ג 973.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody