פנקייקס ריקוטה אוורירים ורכים

פנקייקס ריקוטה שחוטפים ישר מהמחבת! מעדיפים אותם בארוחת בוקר עשירה או ארוחת ערב מושחתת? בכל מצב מוסיפים סילאן ופירות שאוהבים וזוללים בהנאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מערבבים קמח ואבקת אפייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, ריקוטה, חלב, סילאן ושמן קנולה, ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. משהים כ-5 דקות להתייצבות התערובת.
  2. מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. מתיזים מעט תרסיס שמן ויוצקים כ-1/4 כוס מהתערובת בעזרת מצקת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
  3. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה (משמנים מעט בכל טיגון).
  4. מגישים חם עם סילאן ופירות שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 63.7 קק״ל 891.7 קק״ל
פחמימות 8.3 גרם 116.7 גרם
שומן 2.6 גרם 35.7 גרם
נתרן 29.2 מ״ג 409.3 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 26.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 5.5 גרם
כולסטרול 36.4 מ״ג 509.1 מ״ג
סידן 15.5 מ״ג 216.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 57.0 מ״ג 798.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Amir SHARON

    אם אין לי מעבד מזון , אז זה לא יעבוד ?

      Avatar
      Foody Foody

      יעבוד מצוין גם במיקסר וגם בעבודת יד עם מטרפה וקערה (: בהצלחה!

      Avatar
      Amir SHARON

      האם להכין את זה עם ריקוטה קלאסית ( ולא פרסקה ) , זה גם בסדר ?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן. זה אפשרי גם עם ריקוטה קלאסית.