פנקייקס ריקוטה אוורירים ורכים

פנקייקס ריקוטה שחוטפים ישר מהמחבת! מעדיפים אותם בארוחת בוקר עשירה או ארוחת ערב מושחתת? בכל מצב מוסיפים סילאן ופירות שאוהבים וזוללים בהנאה
פנקייקס ריקוטה שחוטפים ישר מהמחבת! מעדיפים אותם בארוחת בוקר עשירה או ארוחת ערב מושחתת? בכל מצב מוסיפים סילאן ופירות שאוהבים וזוללים בהנאה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.5 קק״ל 958.5 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 124.3 גרם
    שומן 2.7 גרם 38.1 גרם
    נתרן 33.2 מ״ג 464.9 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 593.5 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 227.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 59.6 מ״ג 834.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.5 קק״ל 958.5 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 124.3 גרם
    שומן 2.7 גרם 38.1 גרם
    נתרן 33.2 מ״ג 464.9 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 593.5 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 227.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 59.6 מ״ג 834.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

הסוד באווריריות של הפנקייקים האלה הוא בגבינה – פנקייקס ריקוטה רכים, עסיסיים ואווריריים שבאמת לא צריך להוסיף להם דבר. אם בכל זאת אתם מאוהבי התוספות – זלפו מעל סילאן או דבש ואפילו הרחיקו לכת ותוסיפו כמה פירות טריים מתקתקים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים קמח ואבקת אפייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, ריקוטה, חלב, סילאן ושמן קנולה, ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. משהים כ-5 דקות להתייצבות התערובת.
  2. מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. מתיזים מעט תרסיס שמן ויוצקים כ-1/4 כוס מהתערובת בעזרת מצקת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
  3. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה (משמנים מעט בכל טיגון).
  4. מגישים חם עם סילאן ופירות שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייקס ריקוטה אוורירים ורכים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Amir SHARON

    אם אין לי מעבד מזון , אז זה לא יעבוד ?

      Avatar
      מערכת Foody

      יעבוד מצוין גם במיקסר וגם בעבודת יד עם מטרפה וקערה (: בהצלחה!

      Avatar
      Amir SHARON

      האם להכין את זה עם ריקוטה קלאסית ( ולא פרסקה ) , זה גם בסדר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כן. זה אפשרי גם עם ריקוטה קלאסית.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות