פנקייק אטריות עם עוף ופטריות

השף ישראל אהרוני מלמד להכין פנקייק אטריות ללא גלוטן בתוספת רצועות עוף מוקפצות עם שני סוגי פטריות בסגנון אסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות. קוצצים את השום והג’ינג’ר. חותכים את הפורטובלו לקוביות ואת השיטאקה לחצאים. חותכים את הבצל הירוק באלכסון.
  2. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. מערבבים עם כף שמן, ממליחים ומפלפלים.
  3. מחממים 2 כפות השמן במבחת, מכניסים פנימה את האטריות, מהדקים לפנקיק ומטגנים 3 דקות מכל צד.
  4. מחממים את השמן במחבת אחרת ומטגנים את העוף עד שהוא משחים מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים ומוציאים לצלחת.
  5. מטגנים באותה המחבת את הבצל, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מחזירים את העוף ומערבבים.
  6. מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב.
  7. מוסיפים למחבת את הרוטב והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
  8. יוצקים את תכולת המחבת על הפנקייק ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 823.9 קק״ל 1647.8 קק״ל
פחמימות 42.0 גרם 84.0 גרם
שומן 32.0 גרם 63.9 גרם
נתרן 2610.7 מ״ג 5221.3 מ״ג
חלבון 96.7 גרם 193.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 9.6 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרם
כולסטרול 257.0 מ״ג 514.0 מ״ג
סידן 115.0 מ״ג 229.9 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 1076.2 מ״ג 2152.3 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody