רקע יטבתה

פנקייק קרמל מלוח ושוקולד – השילוב המושלם בין המתוק למלוח

שחיתות מתוקה ומלוחה שחברה לה יחדיו - פנקייק קרמל מלוח ושוקולד אוורירי ותפוח עם שילוב מושלם בין המתיקות למליחות. יאמי!
שחיתות מתוקה ומלוחה שחברה לה יחדיו - פנקייק קרמל מלוח ושוקולד אוורירי ותפוח עם שילוב מושלם בין המתיקות למליחות. יאמי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1241.3 קק״ל 1241.3 קק״ל
    פחמימות 161.4 גרם 161.4 גרם
    שומן 44.8 גרם 44.8 גרם
    נתרן 3637.5 מ״ג 3637.5 מ״ג
    חלבון 48.7 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 666.2 מ״ג 666.2 מ״ג
    סידן 344.2 מ״ג 344.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 697.6 מ״ג 697.6 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1241.3 קק״ל 1241.3 קק״ל
    פחמימות 161.4 גרם 161.4 גרם
    שומן 44.8 גרם 44.8 גרם
    נתרן 3637.5 מ״ג 3637.5 מ״ג
    חלבון 48.7 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 666.2 מ״ג 666.2 מ״ג
    סידן 344.2 מ״ג 344.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 697.6 מ״ג 697.6 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

בשבת בבוקר או סתם יום חול, לארוחת בוקר או ארוחת ערב, הפנקייק תמיד יתקבל בברכה. מיזגו מעליו כל רוטב שתרצו, אנחנו ממליצים על רוטב השוקולד המשגע, תטרפו מהר ואל תשאירו לאף אחד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים את הביצים, החלב ורוטב שמנת הקרמל המלוח בקערה.
  2. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב לקבלת תערובת סמיכה, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
  3. מחממים מחבת על אש בינונית נמוכה ומשמנים את המחבת במעט שמן.
  4. מכינים את הפנקייקים: בעזרת מצקת, יוצקים כמות של כף לא מלאה למחבת החמה. במידה ורוצים פנקייק שמנמנים משתמשים ברינגים (טבעות) בקוטר הרצוי.
  5. מניחים את הרינגים על המחבת החמה והמשומנת ואת תערובת הפנקייק יוצקים לתוכם.
  6. מכסים את המחבת במכסה וממתינים במשך 3-4 דקות, עד שפני הפנקייק יבשים.
  7. מסירים את המכסה והופכים את הפנקייקים ביחד עם הרינג, מחכים במשך 2-3 דקות עד שהפנקייקים מוכנים.
  8. מוציאים מהמחבת, מסירים את הרינג וממשיכים לטגן את המשך התערובת.
  9. מגישים את הפנקייקים: מניחים על צלחת פנקייק, מעליו מעט רוטב שמנת קרמל מלוח ורוטב שמנת שוקולד, מניחים מעליו פנקייק נוסף, ומעל רוטב שמנת קרמל מלוח ורוטב שמנת שוקולד וכך הלאה לפחות שלוש או ארבע קומות של פנקייקים.
  10. מקשטים עם שוקולד מגורד, אגוזים וקצפת (לא חובה) ומגישים.

    פנקייק מושלם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
    פנקייק מושלם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק קרמל מלוח ושוקולד – השילוב המושלם בין המתוק למלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות