פנקייק תפוחים

פנקייק תפוחים זה פנקייקים רגיל שמשודרג בקוביות תפוחים מוקפצות בחמאה וסוכר חום, שמגישים עם סירופ מייפל טבעי ומפנקים את כל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

פנקייק

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
  2. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  3. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
  4. עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 355.8 קק״ל 2135.0 קק״ל
פחמימות 50.4 גרם 302.5 גרם
שומן 13.1 גרם 78.7 גרם
נתרן 382.4 מ״ג 2294.3 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 47.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.6 גרם
שומן רווי 7.3 גרם 44.0 גרם
כולסטרול 113.3 מ״ג 679.7 מ״ג
סידן 87.0 מ״ג 521.8 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 209.8 מ״ג 1259.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody