-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.4 קק״ל 2276.4 קק״לפחמימות 54.8 גרם 328.6 גרםשומן 14.0 גרם 84.0 גרםנתרן 238.6 מ״ג 1431.8 מ״גחלבון 9.0 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.2 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 127.2 מ״ג 762.9 מ״גסידן 88.6 מ״ג 531.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 216.5 מ״ג 1298.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות379
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.4 קק״ל 2276.4 קק״לפחמימות 54.8 גרם 328.6 גרםשומן 14.0 גרם 84.0 גרםנתרן 238.6 מ״ג 1431.8 מ״גחלבון 9.0 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.2 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 127.2 מ״ג 762.9 מ״גסידן 88.6 מ״ג 531.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 216.5 מ״ג 1298.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 379 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
- עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.
אופן הכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
- עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן