פסטה אגוזי מלך וקולרבי

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים פסטה מיוחדת ולא שגרתית - פסטה אגוזי מלך וקולרבי עם עקצוץ פיקנטי של פלפל חריף. מנה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת גדולה שמן זית שמן ומטגנים בו על אש בינונית את הקולרבי עם הפלפל הירוק, משך כעשרים דקות או עד שיזהיבו יפה.
  2. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כרבע כוס ממי הבישול.
  3. מוסיפים למחבת את השום ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
  4. סוחטים את הצימוקים, מוסיפים פנימה וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מוסיפים את הספגטי והמים ומערבבים היטב. מוסיפי לטגן כדקה נוספת מפזרים מעל את הגבינה, את אגוזי המלך והצנוברים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 636.2 קק״ל 2544.7 קק״ל
פחמימות 104.5 גרם 417.9 גרם
שומן 13.5 גרם 54.2 גרם
נתרן 497.3 מ״ג 1989.1 מ״ג
חלבון 22.3 גרם 89.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.3 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.4 גרם
כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
סידן 142.3 מ״ג 569.1 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
אשלגן 371.1 מ״ג 1484.4 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody