
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
4 ראשי קולורבימגוררים במנדולינה
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
70 גרם צימוקים כהיםשהושרו בברנדי חצי שעה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
500 גרם פסטה ספגטישבורה לחצי
-
50 גרם אגוזי מלךקצוצים דק
-
20 גרם צנוברים
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה שמן זית שמן ומטגנים בו על אש בינונית את הקולרבי עם הפלפל הירוק, משך כעשרים דקות או עד שיזהיבו יפה.
- בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כרבע כוס ממי הבישול.
- מוסיפים למחבת את השום ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
- סוחטים את הצימוקים, מוסיפים פנימה וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את הספגטי והמים ומערבבים היטב. מוסיפי לטגן כדקה נוספת מפזרים מעל את הגבינה, את אגוזי המלך והצנוברים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
377.0
קק״ל
1507.8
קק״ל
פחמימות
57.1
גרם
228.3
גרם
שומן
12.6
גרם
50.3
גרם
נתרן
491.2
מ״ג
1964.7
מ״ג
חלבון
13.2
גרם
52.6
גרם
סיבים תזונתיים
3.1
גרם
12.3
גרם
שומן רווי
2.6
גרם
10.4
גרם
כולסטרול
7.6
מ״ג
30.5
מ״ג
סידן
116.0
מ״ג
464.1
מ״ג
ברזל
1.1
מ״ג
4.6
מ״ג
אשלגן
92.4
מ״ג
369.4
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
3.2
מ״ג
תגובות (0)