פופאי היה עף על זה! פסטה אלי אוליו תרד ופטריות

בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

קצת קשה לכתוב בימים האלה דברים שהייתי כותבת בשגרה אבל דבר אחד ברור לי: כשאני לבד ביום יום ובעלי בעבודה, אני שוקעת ברגיעה מוחלטת ושומעת את הצלילים המלטפים של יאנני והמוזיקה המרגיעה שלו.

ומאז שבעלי בבית, אני שומעת רק אותו.

בריאות ורגיעה ושהכל יעבור בשלום, אמן!

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מים חמים בשביל הפסטה ומכינים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים מחבת גדולה ושמים יחד את השמן והחמאה, קוצצים את השום, הבצל והפטריות ומוסיפים למחבת החמה, מטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את התרד, מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2-3 כפות שמן זית.
  4. מגישים עם פרמז’ן מגורד.

    פסטה אלי אוליו תרד ופטריות. צילום: אביבה רכליס
    פסטה אלי אוליו תרד ופטריות. צילום: אביבה רכליס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 238.8 קק״ל 955.2 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 22.5 גרם
שומן 22.7 גרם 91.0 גרם
נתרן 2178.4 מ״ג 8713.7 מ״ג
חלבון 3.9 גרם 15.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
שומן רווי 9.1 גרם 36.5 גרם
כולסטרול 31.5 מ״ג 125.8 מ״ג
סידן 114.6 מ״ג 458.3 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 183.1 מ״ג 732.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody