פסטה בולונז עם רכיב סודי

חושבים שאתם יודעים להכין רוטב בולונז? חכו עד שתכינו פסטה בולונז עם רכיב סודי של סימה ביטון. זו עומדת להיות המנה שהילדים שלכם הכי יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קולפים וקוצצים דק את הבצל.
  2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים חצי מכמות השמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מתפורר ומשחים.
  3. מעבירים את הבשר לכלי אחר ושומרים בצד.
  4. באותה המחבת מחממים את המחצית השנייה של השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
  5. מוסיפים למחבת את הבשר המטוגן, רסק עגבניות, פפריקה, קקאו, עגבניות קצוצות וחצי כוס מים עד לכיסוי מוחלט.
  6. מבשלים לפחות 40 דקות על גבי להבה נמוכה, מערבבים מידי פעם ועד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  7. מוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל. בודקים טעמים.
  8. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  9. שמים את הפסטה בצלחות הגשה ומוסיפים מהרוטב.

הערות

  • אם יש זמן מומלץ לבשל את הרוטב אפילו כשעתיים. הבישול הארוך מעמיק ומשבח את הטעמים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 397.3 קק״ל 2384.0 קק״ל
פחמימות 8.4 גרם 50.4 גרם
שומן 31.1 גרם 186.6 גרם
נתרן 657.6 מ״ג 3945.4 מ״ג
חלבון 23.3 גרם 139.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרם
שומן רווי 7.9 גרם 47.7 גרם
כולסטרול 71.7 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 59.7 מ״ג 358.2 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 21.1 מ״ג
אשלגן 772.0 מ״ג 4632.3 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 27.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody