פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

ישראל אהרוני מכין את הפסטה האיטלקית המושלמת - פסטה ברוטב עגבניות וחצילים שהכי כיף לזלול עם גבינת פרמזן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

חצילים קלויים

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, שמים בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים ואופים בתנור החם 20 דקות.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. פורסים את השום לפרוסות דקות.
  4. מוסיפים למחבת שמן זית ומטגנים את השום ואת המרווה דקה.
  5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומערבבים. מביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים לרוטב את החציל הקלוי, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
  7. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים לרוטב. מסירים מהאש ומערבבים פנימה עלי בזיליקום.
  8. מגישים עם פרמזן מגורר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 365.2 קק״ל 1460.6 קק״ל
פחמימות 27.9 גרם 111.7 גרם
שומן 24.6 גרם 98.4 גרם
נתרן 1155.7 מ״ג 4622.8 מ״ג
חלבון 13.2 גרם 52.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרם
שומן רווי 6.3 גרם 25.2 גרם
כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
סידן 329.9 מ״ג 1319.8 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
אשלגן 1170.2 מ״ג 4680.9 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody