פסטה ברוטב רוזה

רוצים להתפנק במנת פסטה עשירה ומנחמת אבל שומרים על הגזרה? חלי ממן עם מתכון מנצח של פסטה ברוטב רוזה שלא תהרוס לכם את הדיאטה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. יוצקים את העגבניות המרוסקות לסיר ומוסיפים את שן השום הכתושה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את השמנת תוך כדי ערבוב ומבשלים עוד כחמש דקות, עד שהרוטב מבעבע. מתבלים ומבשלים חמש דקות נוספות.
  4. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.

כל מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

הערות

  • אפשר להגיש עם גבינת פרמזן (כף שטוחה גבינת פרמזן מגורדת = חצי חלבון גבינה, לא למנה טבעונית)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 60.6 קק״ל 363.3 קק״ל
פחמימות 12.9 גרם 77.4 גרם
שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
נתרן 339.7 מ״ג 2038.2 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 13.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.4 מ״ג 104.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 132.6 מ״ג 795.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody