פסטה סלמון ברוטב לימוני ממכר

פסטה עם קוביות דג וירק ברוטב חמצמץ ועשיר שיסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב. שילוב מנצח שבטוח עדיין לא ניסיתם!
פסטה עם קוביות דג וירק ברוטב חמצמץ ועשיר שיסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב. שילוב מנצח שבטוח עדיין לא ניסיתם!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.0 קק״ל 2923.8 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 310.2 גרם
    שומן 30.7 גרם 122.9 גרם
    נתרן 643.9 מ״ג 2575.6 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    סידן 100.0 מ״ג 399.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 449.4 מ״ג 1797.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.0 קק״ל 2923.8 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 310.2 גרם
    שומן 30.7 גרם 122.9 גרם
    נתרן 643.9 מ״ג 2575.6 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    סידן 100.0 מ״ג 399.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 449.4 מ״ג 1797.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

מנה שתיקח אתכם לסירת דייגים בלב ים: ספגטי ברוטב לימון כבוש, דגים וכוסברה מעל. פשוט, מדויק וטעים בטירוף.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

  • 350 גרם ספגטיני
    או לינגוויני או איזו פסטה שרוצים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים על הכיריים בסיר רחב שמן זית, מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
  2. מוסיפים לסיר גם צלפים, לימון כבוש, את העגבניות ובצל ירוק.
  3. מפזרים תבלינים ומערבבים.
  4. יוצקים מעל התערובת כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 4-5 דקות עד שהרוטב מצטמם ונהיה סמיך.
  5. מוסיפים את קוביות הדג לרוטב ומנענעים קלות את הסיר כדי שהרוטב יצפה את כל קוביות הדג.
  6. מבשלים עוד 5 דקות או עד שקוביות הדג משנות את צבען.
  7. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך ומסירים מהאש.
  8. מעלים סיר נוסף על הכיריים ומרתיחים מים.
  9. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לסיר הרוטב.
  10. מוסיפים את יתרת הכוסברה (שומרים קצת גם לקישוט).
  11. מגישים: מעבירים את הפסטה לכלי הגשה, מפזרים מעל צנוברים, כוסברה טרייה ופרמזן.

    פסטה דגים2
    פסטה דגים. צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה סלמון ברוטב לימוני ממכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות