רקע הייסנס Hisense

פסטה ופילה עוף מוקפץ

מנה שהיא ארוחה שלמה שכל הילדים אוהבים: פסטה ופילה עוף מוקפץ. ארוחה משביעה, טעימה וקלילה שסוגרת פינה בלי לעבוד קשה. בתאבון
מנה שהיא ארוחה שלמה שכל הילדים אוהבים: פסטה ופילה עוף מוקפץ. ארוחה משביעה, טעימה וקלילה שסוגרת פינה בלי לעבוד קשה. בתאבון
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.2 קק״ל 2600.8 קק״ל
    פחמימות 53.7 גרם 215.0 גרם
    שומן 17.9 גרם 71.7 גרם
    נתרן 543.1 מ״ג 2172.3 מ״ג
    חלבון 64.6 גרם 258.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 92.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 914.0 מ״ג 3656.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.2 קק״ל 2600.8 קק״ל
    פחמימות 53.7 גרם 215.0 גרם
    שומן 17.9 גרם 71.7 גרם
    נתרן 543.1 מ״ג 2172.3 מ״ג
    חלבון 64.6 גרם 258.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 92.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 914.0 מ״ג 3656.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
בתיה שורק
X

4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מקפיצים את העוף ושמן הזית כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את שאר המצרכים והתבלינים עד שהעוף עשוי (שימו לב לא לייבש אותו).
  3. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים הכל יחד.
  4. טועמים ומתקנים טעמים.
פסטה ופילה עוף מוקפץ1
פסטה ופילה עוף מוקפץ. צילום: רועי טהר
tip

טיפ מקרר Hisense

על מנת לשמור בשר טרי או מופשר בטמפרטורה שהכי מתאימה לו – יש צורך במגירת אפס ששומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך תורמת לו להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ופילה עוף מוקפץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות