פסטה זוקיני ברוטב פסטו

מנת ספגטי ללא גלוטן? יש דבר כזה, וזה בריא וטעים! שי-לי ליפא מכינה פסטה זוקיני ברוטב פסטו, ארוחה מזינה וקלילה עם אטריות צמחוניות עשויות ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן מיוחד לג’וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
  2. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
  3. מוסיפים ממרח פסטו וגרידת לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
  4. מגררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 178.4 קק״ל 713.7 קק״ל
פחמימות 12.5 גרם 49.9 גרם
שומן 11.2 גרם 44.8 גרם
נתרן 879.0 מ״ג 3516.0 מ״ג
חלבון 11.9 גרם 47.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
כולסטרול 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
סידן 139.0 מ״ג 555.9 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 618.5 מ״ג 2474.0 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody