רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

פסטה מוקרמת טבעונית עם פטריות יער – מי צריך יותר מזה?

מנת פסטה מוקרמת קלאסית בשמנת ופטריות - הפעם בגרסה הטבעונית פרווה! פסטה טבעונית עם פטריות יער ואורגנו, עם סויה לבישול שמייצרת את הקסם
מנת פסטה מוקרמת קלאסית בשמנת ופטריות - הפעם בגרסה הטבעונית פרווה! פסטה טבעונית עם פטריות יער ואורגנו, עם סויה לבישול שמייצרת את הקסם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    737
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 736.8 קק״ל 1473.7 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 118.9 גרם
    שומן 46.8 גרם 93.6 גרם
    נתרן 1058.3 מ״ג 2116.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 146.0 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 486.6 מ״ג 973.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    737
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 736.8 קק״ל 1473.7 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 118.9 גרם
    שומן 46.8 גרם 93.6 גרם
    נתרן 1058.3 מ״ג 2116.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 146.0 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 486.6 מ״ג 973.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

פסטה מוקרמת זה חלום. אבל מה עושים כשרוצים מנה פרווה? משתמשים בטריק קטן שעושה את כל ההבדל ומקבלים את הפסטה המוקרמת רק בגרסת פסטה טבעונית ויותר מוצלחת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 250
    גרם או 1/2 חבילה פסטה ספגטי
    או איזו שאוהבים, מבושלת לפי הוראות היצרן

רוטב

הגשה


 אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר גדול ורחב.
  2. מטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את השום, הצ’ילי והאורגנו, מערבבים ומקפיצים עוד דקה.
  4. מערבבים בקערה את הסויה לבישול, הקמח והתבלינים לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת ואת עלי התרד לסיר עם הפטריות.
  6. מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  7. מסננים את הפסטה המבושלת.
  8. מוסיפים גם את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב לכיסוי מלא.
  9. מפזרים מעל שמרי בירה או שקדים טחונים, מוסיפים כמה עלי טימין או בזיליקום טרי, ומגישים.

    פסטה מוקרמת טבעונית 3
    פסטה מוקרמת טבעונית עם פטריות יער. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    לינה עוסמאן

    בשביל מה השמרי בירה ? מה זה נותן למנה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      שמרי בירה הם בעלי טעם דומה לפרמז’ן ונותנים טאץ’ מיוחד למנה.

    Avatar
    Liron Soria

    במה להשתמש למתכון חלבי, בבקשה?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף את הסויה בשמנת לבישול.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות