פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים

נמאס לכם מהפסטה השגרתית? הילה אלפרט והשף מאיר אדוני מכינים לכם מנת פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים, עשירה באגוזים וצנוברים. פסטה מפתיעה ומיוחדת
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את הקולרבי דק במנדולינה. קוצצים דק את הפלפל החריף והשום. משרים את הצימוקים בברנדי לחצי שעה. שוברים את הספגטי לחצי. קוצצים דק את האגוזים. מגררים דק את הפרמזן.
  2. מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו, על גבי להבה בינונית את הקולורבי והפלפל החריף במשך כ-20 דקות, או עד להזהבה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד כ-1/4 כוס ממי הבישול.
  4. מוסיפים למחבת את השום וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
  5. סוחטים את הצימוקים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מוסיפים למחבת את הספגטי והמים ומערבבים היטב, מבשלים דקה נוספת.
  7. מפזרים מעל את הגבינה, אגוזי המלך והצנוברים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 964.8 קק״ל 3859.2 קק״ל
פחמימות 121.1 גרם 484.4 גרם
שומן 27.1 גרם 108.5 גרם
נתרן 551.7 מ״ג 2207.0 מ״ג
חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
סיבים תזונתיים 15.0 גרם 59.9 גרם
שומן רווי 4.7 גרם 18.9 גרם
כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
סידן 206.7 מ״ג 826.9 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
אשלגן 1310.4 מ״ג 5241.8 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    זמירנדה נוה

    בתוכנית ראיתי שהילה הכינה בצקניות ולא פסטה כפי שרשום במתכון פה,האם אפשר לתת את המתכון כפי שהיה בתכנית? תודה רבה

      Avatar
      Foody Foody

      אנחנו מבררים מול הילה אלפרט, נעדכן את המתכון כשיתאפשר

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody