פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

איך מכינים ארוחת צהריים מאוזנת וטעימה ב-20 דקות? ישראל אהרוני מכין פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון שכולם אוהבים. אל תשכחו להוסיף קצת מוצרלה מעל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסננים את הארטישוק המשומר משמן הזית - שומרים את שמן הזית להמשך. אם מדובר בארטישוקים שלמים, חותכים לרבעים.
  2. מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בסיר גדול.
  3. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. חותכים את הקישואים לפרוסות דקות.
  4. בסיר רחב ושטוח מחממים את השמן זית והמרווה. כשהשמן חם, מטגנים בו את השום והבצל. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  5. מוסיפים את הארטישוק והקישואים ומערבבים. מסירים מהאש ומוסיפים לסיר הפסטה.
  6. מוסיפים את מיץ הלימון ומעט משמן הזית של הארטישוק. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מעבירים לצלחות הגשה. מוסיפים לכל צלחת כמה כדורי מוצרלה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 527.2 קק״ל 2635.9 קק״ל
פחמימות 82.8 גרם 414.1 גרם
שומן 12.2 גרם 60.9 גרם
נתרן 332.7 מ״ג 1663.7 מ״ג
חלבון 4.6 גרם 23.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 31.2 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 10.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 101.1 מ״ג 505.7 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״ג
אשלגן 552.9 מ״ג 2764.4 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody