באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פסטה של דניאל עמית ב-6 דקות הכנה

ושוב דניאל עמית מפציצה עם מתכון מדהים לפסטה מושלמת. הפעם ב-6 דקות בלבד! כן, 6 דקות ויש לכם פסטה מפנקת לארוחת צהריים או ערב ואפילו כזו שתשאיר רושם על האורחים
ושוב דניאל עמית מפציצה עם מתכון מדהים לפסטה מושלמת. הפעם ב-6 דקות בלבד! כן, 6 דקות ויש לכם פסטה מפנקת לארוחת צהריים או ערב ואפילו כזו שתשאיר רושם על האורחים
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 6 דק׳
    כולל 6 דק׳
  • קלוריות
    605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.7 קק״ל 2418.8 קק״ל
    פחמימות 103.6 גרם 414.3 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.9 גרם
    נתרן 844.6 מ״ג 3378.3 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 124.3 מ״ג 497.3 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 942.4 מ״ג 3769.4 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 6 דק׳
    כולל 6 דק׳
  • קלוריות
    605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.7 קק״ל 2418.8 קק״ל
    פחמימות 103.6 גרם 414.3 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.9 גרם
    נתרן 844.6 מ״ג 3378.3 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 124.3 מ״ג 497.3 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 942.4 מ״ג 3769.4 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
דניאל עמית
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים בסיר הקרמי של נינג’ה פודי.
  2. מכסים במים פושרים עד קו הפסטה (זהירות לא לשים יותר מדי מים כי גם העגבניות שרי מגירות נוזלים).
  3. סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית “סיר לחץ” למשך כ-6 דקות, לאחר 6 דקות משחררים את שסתום הלחץ.
  4. לפני ההגשה מפזרים פרמזן בנדיבות ומגישים!
פסטה של דניאל עמית. צילום: דניאל עמית
פסטה של דניאל עמית. צילום: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה של דניאל עמית ב-6 דקות הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    ניר

    אחרי 6 דקות פתיחת השסתום יצרה כ”כ הרבה לחץ שאדים ומים יצאו מהשסתום בלי הכרה. הפסטה היתה במרקם של כמעט ריבה. והייתי צריך להוציא כמעט צנצנת של רוטב ואז לנסות להמשיך את המתכון בטיגןם במחבת כדי לאדות חלק מהמים. פסטה לא מכינים בביסר לחץ כנראה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ניר, אתה מתאר תהליך שלא אמור לקרות, קשה לדעת למה זה הגיע לידי כך

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות