פסטייה עוף ופירות יבשים

פסטייה עוף ופירות יבשים: מנה חגיגית מהמטבח המרוקאי בהכנה קלה וזריזה במכשיר אחד ובפחות משעה. שכבות של עלי פילו פריכים עם מלית מתקתקה של עוף ושפע אגוזים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

מלית

תערובת שקדים

בצק

אופן הכנה

  1. מרתיחים עוף שלם 12 דקות בפונקציית סיר לחץ, מוציאים, מסננים ומפרקים את העוף לרצועות.
  2. מטגנים בצל ב-210 מעלות לחמש דקות.
  3. מוסיפים את העוף המפורק, שקדים, משמשים, אגוזי מלך, סילאן, חמוציות, שזיפים, כורכום, קינמון, מרק עוף ומלח.
  4. מפעילים שוב את פונקציית טיגון באוויר חם לכ-7 דקות.
  5. בסלסלה מניחים עלה פילו, מברישים בשמן/ ספרי שמן ומפזרים מעט מתערובת השקדים, חוזרים על הפעולה חמש פעמים, מניחים את המילוי, סוגרים, מברישים שוב בשמן ומפזרים פרוסות שקדים.
  6. אופים בסיר בפונקציית אפייה/צליה על 210 מעלות כ-15 דקות.

 

מתכון: נוי מיארה

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 491.2 קק״ל 2947.4 קק״ל
פחמימות 53.6 גרם 321.6 גרם
שומן 24.8 גרם 148.7 גרם
נתרן 673.3 מ״ג 4039.7 מ״ג
חלבון 14.7 גרם 88.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.5 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 23.7 גרם
כולסטרול 42.6 מ״ג 255.7 מ״ג
סידן 74.5 מ״ג 446.8 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 12.0 מ״ג
אשלגן 619.6 מ״ג 3717.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody