פסטרמה ביתית בחרדל ודבש

בלי חומרים משמרים ובלי תוספות מיותרות, אבל עם מקסימום טעם ועסיסיות. לא תאמינו כמה קל להכין פסטרמה ביתית בחרדל ודבש ממש כמו שאתם קונים בסופרמרקט
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

השרייה

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים מים, מלח וסילאן ומביאים לרתיחה. מצננים.
  2. מכניסים פנימה את החזה הודו, סוגרים במכסה ושומרים במקרר למשך הלילה או ל-10 שעות לפחות.
  3. בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול.
  4. מייבשים את חזה ההודו מהנוזלים ומורחים את התיבול בנדיבות על כל המעטה החיצוני.
  5. מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק החיצוני זהוב ואם לוחצים על הבשר הוא יציב.
  6. מצננים היטב ורק אז פורסים ומגישים בתוך סנדביץ’ או לצד תוספת כמו אורז או פירה.
מברישים בציפוי
מברישים בציפוי

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 248.8 קק״ל 995.0 קק״ל
פחמימות 36.7 גרם 146.8 גרם
שומן 11.6 גרם 46.5 גרם
נתרן 5637.6 מ״ג 22550.2 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 3.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 30.5 מ״ג 122.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 258.7 מ״ג 1034.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody