פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים
הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה. הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה. הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 277.1 קק״ל 2216.5 קק״לפחמימות 13.0 גרם 104.3 גרםשומן 20.6 גרם 164.6 גרםנתרן 501.8 מ״ג 4014.7 מ״גחלבון 23.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.1 גרםכולסטרול 155.9 מ״ג 1247.4 מ״גסידן 20.1 מ״ג 160.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 363.5 מ״ג 2907.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 12.8 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות277
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 277.1 קק״ל 2216.5 קק״לפחמימות 13.0 גרם 104.3 גרםשומן 20.6 גרם 164.6 גרםנתרן 501.8 מ״ג 4014.7 מ״גחלבון 23.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.1 גרםכולסטרול 155.9 מ״ג 1247.4 מ״גסידן 20.1 מ״ג 160.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 363.5 מ״ג 2907.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 12.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 277 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפי עוף ממולאות
-
8 כנפי עוף בינוניות
-
250 גרם עוף טחון
-
100 גרם אטריות שעועיתמושרות וקצוצות
-
5 שיני שום
-
1 צרור כוסברה
-
1 קורט פלפל לבן טחון
-
1 גבעול בצל ירוק
-
1 ביצה L
-
1 כף סוכר לבן
-
1 קורט מלח דק
מרינדה
-
2 כפות רוטב סויהכהה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית תבלין גריל
עישון
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף עלי תה
-
2 כוכבי אניס בינוניים
-
1 כף תבלין גריל
רוטב
-
2 כפות ריבת שזיפים
-
1 כפית מיץ ליים
-
1 שן שוםכתושה
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבשאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מניחים בקערה את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב.
- מסירים בזהירות את העצמות מהכנפיים וממלאים במלית העוף, מגלגלים וסוגרים בקיסם.
- מניחים את חומרי המרינדה בסנו סושי - שקיות זיפר L ומוסיפים את הכנפיים הממולאות ומשרים כשעה.
- מוציאים את הכנפיים מהמרינדה ומעבירים לסלסלת אידוי. מניחים את סלסלת האידוי בסיר מעל מים רותחים באופן שהיא אינה נוגעת במים, מכסים את סלסלת האידוי ומאדים על אש גבוהה כ-12 דקות - נזהרים שהמים לא יתאדו לחלוטין כדי שהסיר לא יישרף.
- בינתיים, מצפים סיר נוסף בסנו סושי - רדיד אלומיניום בחלקו הפנימי. על גבי יריעה של סנו סושי - נייר אלומיניום מניחים את כל התבלינים, הסוכר, התה ומכסים קלות. מניחים את חבילת התבלינים בסיר שצופה סנו סושי - נייר אלומיניום. ומניחים מעליה סלסלת אידוי מוגבהת.
- כשהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לסלסלת האידוי השנייה, מכסים את הסיר היטב סנו סושי - נייר אלומיניום ומחממים אותו על אש בינונית. הסוכר ייתקרמל ויישרף יחד עם התבלינים ויצור עשן מתובל. משאירים את הכנפיים בסיר המעשן למשך 5 דקות כדי לא לקבל טעם חזק מדי.
- בינתיים מערבבים את הריבה עם הליים, הצ׳ילי והשום ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
- מגישים את הכנפיים המעושנות, לצד הרוטב.
אופן הכנה
- מניחים בקערה את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב.
- מסירים בזהירות את העצמות מהכנפיים וממלאים במלית העוף, מגלגלים וסוגרים בקיסם.
- מניחים את חומרי המרינדה בסנו סושי - שקיות זיפר L ומוסיפים את הכנפיים הממולאות ומשרים כשעה.
- מוציאים את הכנפיים מהמרינדה ומעבירים לסלסלת אידוי. מניחים את סלסלת האידוי בסיר מעל מים רותחים באופן שהיא אינה נוגעת במים, מכסים את סלסלת האידוי ומאדים על אש גבוהה כ-12 דקות - נזהרים שהמים לא יתאדו לחלוטין כדי שהסיר לא יישרף.
- בינתיים, מצפים סיר נוסף בסנו סושי - רדיד אלומיניום בחלקו הפנימי. על גבי יריעה של סנו סושי - נייר אלומיניום מניחים את כל התבלינים, הסוכר, התה ומכסים קלות. מניחים את חבילת התבלינים בסיר שצופה סנו סושי - נייר אלומיניום. ומניחים מעליה סלסלת אידוי מוגבהת.
- כשהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לסלסלת האידוי השנייה, מכסים את הסיר היטב סנו סושי - נייר אלומיניום ומחממים אותו על אש בינונית. הסוכר ייתקרמל ויישרף יחד עם התבלינים ויצור עשן מתובל. משאירים את הכנפיים בסיר המעשן למשך 5 דקות כדי לא לקבל טעם חזק מדי.
- בינתיים מערבבים את הריבה עם הליים, הצ׳ילי והשום ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
- מגישים את הכנפיים המעושנות, לצד הרוטב.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
נראה מיוחד מאוד
נתתם לי רעיון לשבת בצהריים
איזה שיעור מרתק!!! דנון עשית חשק ללמוד ❤️