פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים

אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ואת השום.
  2. מחממים שמן בסיר לחץ. כשהוא חם, מטגנים בו את הבצל, השום והקימל.
  3. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס”מ ומוסיפים לסיר. מטגנים 3 דקות.
  4. מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים לסיר עם המים.
  5. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, סוגרים את המכסה ומוסיפים לחץ. מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
  6. משחררים את הלחץ, פותחים את מכסה הסיר ומגישים את התבשיל.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 534.7 קק״ל 3208.4 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 33.8 גרם
שומן 20.2 גרם 120.9 גרם
נתרן 1175.6 מ״ג 7053.9 מ״ג
חלבון 52.8 גרם 316.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.1 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 32.6 מ״ג 195.4 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 375.9 מ״ג 2255.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody