פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס

בחוץ הגשם מטפטף ומתחשק לךכם אוכל חם ומנחם? ישראל אהרוני מכין פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס היישר מהמזרח הרחוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מחית קארי

תבשיל

אופן הכנה

  1. שמים את כל חומרי מחית הקארי במעבד מזון ומעבדים למחית פירורית.
  2. מקלפים את האננס וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. בסיר רחב מחממים שמן קנולה. כשהוא חם, מטגנים בו את מחית הקארי כדקה.
  4. מוסיפים קרם קוקוס, סוכר וקפיר ליים ומביאים לרתיחה.
  5. חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 3 ס”מ. מוסיפים לסיר.
  6. מוסיפים לסיר רוטב דגים, מיץ ליים וקוביות אננס ומבשלים כ-10 דקות.
  7. קוצצים את הבוטנים, הכוסברה והנענע ומוסיפים 3/4 מהכמות לסיר.
  8. יוצקים את התבשיל לקערות הגשה, מקשטים עם ה-1/4 הנותר של הבוטנים, הכוסברה והנענע ומגישים בליווי אורז לבן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 837.6 קק״ל 3350.4 קק״ל
פחמימות 42.8 גרם 171.1 גרם
שומן 61.5 גרם 245.9 גרם
נתרן 1595.9 מ״ג 6383.5 מ״ג
חלבון 36.5 גרם 146.0 גרם
סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.8 גרם
שומן רווי 43.1 גרם 172.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 73.6 מ״ג 294.3 מ״ג
ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
אשלגן 772.9 מ״ג 3091.4 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody