פרגיות צלויות עם סלט חסה פיקנטי וקרוטונים ביתיים

מי לא אוהב פרגיות? משה שגב מכין לכם ארוחת צהריים משודרגת של פרגיות צלויות בליווי סלט חסה וקרוטונים ביתיים. מנה פיקנטית שהיא ארוחה שלמה
מי לא אוהב פרגיות? משה שגב מכין לכם ארוחת צהריים משודרגת של פרגיות צלויות בליווי סלט חסה וקרוטונים ביתיים. מנה פיקנטית שהיא ארוחה שלמה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.7 קק״ל 2490.7 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 108.4 גרם
    שומן 43.2 גרם 172.8 גרם
    נתרן 2321.9 מ״ג 9287.5 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.2 מ״ג 368.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 486.3 מ״ג 1945.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.7 קק״ל 2490.7 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 108.4 גרם
    שומן 43.2 גרם 172.8 גרם
    נתרן 2321.9 מ״ג 9287.5 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.2 מ״ג 368.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 486.3 מ״ג 1945.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

קרוטונים

סלט


אופן הכנה

  1. כותשים את השום, חותכים את הלחם לקוביות קטנות. מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. קוצצים דק את הפלפל החריף, פורסים את הצנוניות לפרוסות דקיקות. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים. פורסים דק באלכסונים את הצ’ילי, חותכים את הגמבה לרצועות.
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בכוס הבלנדר וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
  3. מכינים את הקרוטונים: שמים את קוביות הלחם, שמן ושום בקערה. מערבבים, מכניסים למולטי-פריי ומטגנים עד להזהבה.
  4. מכינים את הפרגיות: משמנים את העוף בשמן זית מוסיפים מלח ופלפל חריף. מחממים מחבת גריל וצולים את הפרגיות במשך 3 דקות. מפזרים מעל את קליפת הלימון וסוכר, וממשיכים לצלות עוד קצת עד שהסוכר מתקרמל מעט. מכבים את הלהבה וחותכים את הפרגיות לפרוסות דקות.
  5. מכינים את הסלט: חותכים את החסה ומערבבים בקערה גדולה עם הצנוניות, זיתים, קרוטונים, פטרוזיליה ושני סוגי פלפלים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
  6. מגישים את הסלט עם רצועות פרגית מעל.

הערות

  • ניתן לאפות את הקרוטונים גם בתנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות צלויות עם סלט חסה פיקנטי וקרוטונים ביתיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות