מה נאכל בצהריים? פרגית בציפוי פריך ברוטב חמוץ מתוק

למה להכין אוכל נפרד לילדים ולמבוגרים, אם אפשר להכין מנה שכל המשפחה תאהב? בת חן דיאמנט מקפיצה פרגית בציפוי פריך ברוטב חמוץ מתוק ממכר
למה להכין אוכל נפרד לילדים ולמבוגרים, אם אפשר להכין מנה שכל המשפחה תאהב? בת חן דיאמנט מקפיצה פרגית בציפוי פריך ברוטב חמוץ מתוק ממכר
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.8 קק״ל 1759.3 קק״ל
    פחמימות 36.4 גרם 145.6 גרם
    שומן 10.8 גרם 43.3 גרם
    נתרן 632.0 מ״ג 2527.9 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 177.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 30.6 מ״ג 122.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 306.5 מ״ג 1226.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.8 קק״ל 1759.3 קק״ל
    פחמימות 36.4 גרם 145.6 גרם
    שומן 10.8 גרם 43.3 גרם
    נתרן 632.0 מ״ג 2527.9 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 177.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 30.6 מ״ג 122.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 306.5 מ״ג 1226.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טמפורה


אופן הכנה

  1. מנקים את הפרגיות משומן וחותכים לחתיכות בגודל הרצוי.
  2. מקפיצים את הירקות: מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן.
  3. קוצצים דק את השום והג’ינג’ר, מוסיפים לווק ומטגנים כחצי דקה עד להזהבה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  4. חותכים את הפלפלים לקוביות, מוסיפים לווק ומקפיצים 2-3 דקות עד להשחמה.
  5. חותכים את האננס לקוביות ומוסיפים לווק.
  6. מוסיפים את הרוטב לווק ומבשלים כדקה, מכבים את האש.
  7. מכינים את הטמפורה: שמים בקערה את החומרים וטורפים בעזרת מטרפה למרקם חלק. חשוב להשתמש במים קרים מאוד, המרקם צריך להיות דליל יותר ממרקם של פנקייק.
  8. מטגנים: מחממים סיר עם שמן, רק כאשר השמן חם (180 מעלות) טובלים את הפרגיות בטמפורה ומכניסים לשמן, מטגנים כחמש דקות (תלוי בגודלן) עד שהן מזהיבות. בעזרת כף מזיזים את הפרגיות ע”מ שלא ידבקו אחת לשנייה בטיגון.
  9. מוציאים עם כף מחוררת למגש עם נייר סופג.
  10. מוסיפים את הפרגיות לווק עם הירקות והרוטב ומערבבים.
  11. אוכלים את המנה בסמוך להכנה עם קערת אורז לבן.

 

המתכון בשיתוף מזרח ומערב
מתכון וצילום: בת חן דיאמנט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה נאכל בצהריים? פרגית בציפוי פריך ברוטב חמוץ מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מירית מלול

    מה אפשר במקום קמח טמפורה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר קמח רגיל.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות