פרוסות טופו ברוטב חרדל, שום ומייפל לצד צ’יפס בטטה

מתכון טבעוני מנצח לארוחת צהריים או ערב והכל במכשיר אחד ובזמן קצר! פרוסות של טופו ברוטב חרדל, מייפל ושום ובתוספת צ'יפס בטטה קראנצ'י ומתקתק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

טופו

צ'יפס בטטה

אופן הכנה

  1. מכינים את הטופו: מערבבים בקערה את החרדל והמייפל לתערובת אחידה.
  2. פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומורחים על כל פרוסה את תערובת החרדל מייפל.
  3. מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל MED כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הטופו על רשת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. צורבים 4 דקות מכל צד.
  4. ניתן למרוח על הטופו מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
  5. מכינים את צ’יפס הבטטה: חותכים את הבטטה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם שמן הזית, הטימין והמלח.
  6. מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי בתוכנית AIR FRY בחום של 180 מעלות.
  7. מכניסים לסלסילת הטיגון את הבטטות, מכניסים למכשיר ואופים 17 דקות (מומלץ בדקה ה-9 לערבב את הצ’יפס).

    פרוסות טופו נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    פרוסות טופו וצ’יפס בטטה בנינג’ה גריל (צילום: אפיק גבאי)

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 421.1 קק״ל 421.1 קק״ל
פחמימות 46.5 גרם 46.5 גרם
שומן 16.8 גרם 16.8 גרם
נתרן 2083.7 מ״ג 2083.7 מ״ג
חלבון 22.6 גרם 22.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 415.4 מ״ג 415.4 מ״ג
ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 762.0 מ״ג 762.0 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody