פריך ונמתח: רצועות מוצרלה בפרורי לחם

אין משהו יותר כיף מאצבעות מוצרלה פריכות לנשנוש מנחם. עם סיר הטיגון של ברימאג והמתכון שלנו אתם גם תוכלו להכין בקלות את הביס הקראנצ'י המושלם הזה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

טיגון

אופן הכנה

  1. חותכים מוצרלה לרצועות עבות.
  2. טורפים בקערה את הביצים עם הקמח והתבלינים. טובלים את רצועות המוצרלה בבלילת הביצים ולאחר מכן מצפים בפרורי הלחם. מעבירים למקרר למשך 45 דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי בשנית.
  3. מניחים בתחתית סיר הטיגון את שמן הקנולה ומעליו את רצועות המוצרלה. מכוונים לדרגת חום 4 למשך 4 דקות. לאחר 2 דקות פיתחו את המכשיר וסובבו את אצבעות הגבינה כך שיצרבו מכל הכיוונים.
  4. מוציאים מסיר הטיגון ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.

    אצבעות מוצרלה עם סיר הטיגון של ברימאג
    אצבעות מוצרלה עם סיר הטיגון של ברימאג

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2786.5 קק״ל 2786.5 קק״ל
פחמימות 254.4 גרם 254.4 גרם
שומן 124.6 גרם 124.6 גרם
נתרן 5424.9 מ״ג 5424.9 מ״ג
חלבון 144.8 גרם 144.8 גרם
סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
שומן רווי 53.0 גרם 53.0 גרם
כולסטרול 1192.2 מ״ג 1192.2 מ״ג
סידן 1910.9 מ״ג 1910.9 מ״ג
ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
אשלגן 1344.2 מ״ג 1344.2 מ״ג
אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody