יהודית מכה שנית: פרלין שוקולד שקדים מעולה מ-3 מרכיבים בלבד!
- יהודית מורחיים
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3998.5 קק״ל 3998.5 קק״לפחמימות 408.7 גרם 408.7 גרםשומן 234.0 גרם 234.0 גרםנתרן 194.5 מ״ג 194.5 מ״גחלבון 61.9 גרם 61.9 גרםסיבים תזונתיים 46.0 גרם 46.0 גרםשומן רווי 91.8 גרם 91.8 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״גסידן 1248.6 מ״ג 1248.6 מ״גברזל 36.3 מ״ג 36.3 מ״גאשלגן 3812.5 מ״ג 3812.5 מ״גאבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות3999
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3998.5 קק״ל 3998.5 קק״לפחמימות 408.7 גרם 408.7 גרםשומן 234.0 גרם 234.0 גרםנתרן 194.5 מ״ג 194.5 מ״גחלבון 61.9 גרם 61.9 גרםסיבים תזונתיים 46.0 גרם 46.0 גרםשומן רווי 91.8 גרם 91.8 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״גסידן 1248.6 מ״ג 1248.6 מ״גברזל 36.3 מ״ג 36.3 מ״גאשלגן 3812.5 מ״ג 3812.5 מ״גאבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
פרלין שוקולד שקדים שכולם יתענגו עליו באחריות! ממליצה להכין לכל מי שאוהבים.
הבעיה מתחילה כשטועמים את הפרלין כי פשוט אי אפשר להפסיק ולזלול ממנו עוד ועוד.
אם קיבלתם טלפון מפתיע מאורחים שעומדים להגיע ויש לכם את 3 המצרכים האלו בבית, אל תלחצו!
הכינו את המתכון, הכניסו את התבנית מיד למקרר ובתוך שעתיים יהיה לכם קינוח טעים כמו בחנויות השוקולד הכי מפורסמו וטובות שיש
.
אצלנו במשפחה מבקשים ממני להביא לכל ארוחה את הפרלין הזה. הוא קליל והשקדים רק משביחים את טעמו.
אשמח שתכינו וגם תצלמו! שתפו אותי בתמונות, כך אדע שהכנתם ואוכל גם להשוויץ ביצירות שלכם.
מזמינה אתכם להצטרף לדף האינסטגרם שלי.
אתם תהנו גם מסרטונים שאני מעלה לסטורי.
כמו תמיד, אוהבת אתכם ♥
יהודית
מרכיבים 3 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 3999 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שוקולד מריר
-
350 גרם נוטלה(צנצנת קטנה)
-
100 גרם שקדים טבעייםקלויים וקצוצים
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום שלתוכה מכניסים את השוקולד. אסור שהקערה תגע במים שבסיר) או בפולסים במיקרו תוך כדי ערבוב.
- מורידים מהאש, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים לתערובת את השקדים ומערבבים.
- מעבירים את תערובת השוקולד לתבנית, מיישרים ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתקשה (כשעתיים).
- מוציאים מהמקרר, הופכים את התבנית על גבי קרש חיתוך.
- חותכים את השוקולד שהתגבש למלבנים או קוביות קטנות בעזרת סכין ארוכה וחדה.
- שומרים בקופסא אטומה במקרר. (בחורף מומלץ להוציא מהמקרר כרבע שעה לפני ההגשה).
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום שלתוכה מכניסים את השוקולד. אסור שהקערה תגע במים שבסיר) או בפולסים במיקרו תוך כדי ערבוב.
- מורידים מהאש, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים לתערובת את השקדים ומערבבים.
- מעבירים את תערובת השוקולד לתבנית, מיישרים ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתקשה (כשעתיים).
- מוציאים מהמקרר, הופכים את התבנית על גבי קרש חיתוך.
- חותכים את השוקולד שהתגבש למלבנים או קוביות קטנות בעזרת סכין ארוכה וחדה.
- שומרים בקופסא אטומה במקרר. (בחורף מומלץ להוציא מהמקרר כרבע שעה לפני ההגשה).
תגובות (11)
במה אפשר להחליף את הנוטלה?
כדאי לא להחליף.
כמה קלוריות ליחידה??? מה שרשמתם נראה מוגזם
היי, כמות הקלוריות הרשומה היא עבור כל המצרכים (כלומר לתבנית שלמה). את התוצר בתבנית יש לחתוך לריבועים/מלבנים. כדי לדעת את כמות הקלוריות לפרלין אחד יש לחלק את סך הקלוריות הרשום במספר הקוביות שיצאו מהחיתוך (מספר הפרלינים המתקבל תלוי בגודל החיתוך של כל אחד).