יהודית מכה שנית: פרלין שוקולד שקדים מעולה מ-3 מרכיבים בלבד!

יהודית מורחיים מלמדת אותנו להכין פרלין שוקולד שקדים מ-3 רכיבים בלבד תוך רבע שעה שתמיד טוב שיהיה במקרר גם בשבילכם וגם בשביל האורחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

פרלין שוקולד שקדים שכולם יתענגו עליו באחריות! ממליצה להכין לכל מי שאוהבים.

הבעיה מתחילה כשטועמים את הפרלין כי פשוט אי אפשר להפסיק ולזלול ממנו עוד ועוד.

אם קיבלתם טלפון מפתיע מאורחים שעומדים להגיע ויש לכם את 3 המצרכים האלו בבית, אל תלחצו!

הכינו את המתכון, הכניסו את התבנית מיד למקרר ובתוך שעתיים יהיה לכם קינוח טעים כמו בחנויות השוקולד הכי מפורסמו וטובות שיש

.

אצלנו במשפחה מבקשים ממני להביא לכל ארוחה את הפרלין הזה. הוא קליל והשקדים רק משביחים את טעמו.

אשמח שתכינו וגם תצלמו! שתפו אותי בתמונות, כך אדע שהכנתם ואוכל גם להשוויץ ביצירות שלכם.

מזמינה אתכם להצטרף לדף האינסטגרם שלי.

אתם תהנו גם מסרטונים שאני מעלה לסטורי.

כמו תמיד, אוהבת אתכם ♥

יהודית

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום שלתוכה מכניסים את השוקולד. אסור שהקערה תגע במים שבסיר) או בפולסים במיקרו תוך כדי ערבוב.
  2. מורידים מהאש, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים לתערובת את השקדים ומערבבים.פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)
  4. מעבירים את תערובת השוקולד לתבנית, מיישרים ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתקשה (כשעתיים).
  5. מוציאים מהמקרר, הופכים את התבנית על גבי קרש חיתוך.

    פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)
    פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)

  6. חותכים את השוקולד שהתגבש למלבנים או קוביות קטנות בעזרת סכין ארוכה וחדה.
  7. שומרים בקופסא אטומה במקרר. (בחורף מומלץ להוציא מהמקרר כרבע שעה לפני ההגשה).

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3998.5 קק״ל 3998.5 קק״ל
פחמימות 408.7 גרם 408.7 גרם
שומן 234.0 גרם 234.0 גרם
נתרן 194.5 מ״ג 194.5 מ״ג
חלבון 61.9 גרם 61.9 גרם
סיבים תזונתיים 46.0 גרם 46.0 גרם
שומן רווי 91.8 גרם 91.8 גרם
כולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״ג
סידן 1248.6 מ״ג 1248.6 מ״ג
ברזל 36.3 מ״ג 36.3 מ״ג
אשלגן 3812.5 מ״ג 3812.5 מ״ג
אבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    אי אפשר להפסיק לאכול!!!! ממכר❣

תגובות (9)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody