יהודית מכה שנית: פרלין שוקולד שקדים מעולה מ-3 מרכיבים בלבד!

יהודית מורחיים מלמדת אותנו להכין פרלין שוקולד שקדים מ-3 רכיבים בלבד תוך רבע שעה שתמיד טוב שיהיה במקרר גם בשבילכם וגם בשביל האורחים
יהודית מורחיים מלמדת אותנו להכין פרלין שוקולד שקדים מ-3 רכיבים בלבד תוך רבע שעה שתמיד טוב שיהיה במקרר גם בשבילכם וגם בשביל האורחים
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3999
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3998.5 קק״ל 3998.5 קק״ל
    פחמימות 408.7 גרם 408.7 גרם
    שומן 234.0 גרם 234.0 גרם
    נתרן 194.5 מ״ג 194.5 מ״ג
    חלבון 61.9 גרם 61.9 גרם
    סיבים תזונתיים 46.0 גרם 46.0 גרם
    שומן רווי 91.8 גרם 91.8 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 1248.6 מ״ג 1248.6 מ״ג
    ברזל 36.3 מ״ג 36.3 מ״ג
    אשלגן 3812.5 מ״ג 3812.5 מ״ג
    אבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3999
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3998.5 קק״ל 3998.5 קק״ל
    פחמימות 408.7 גרם 408.7 גרם
    שומן 234.0 גרם 234.0 גרם
    נתרן 194.5 מ״ג 194.5 מ״ג
    חלבון 61.9 גרם 61.9 גרם
    סיבים תזונתיים 46.0 גרם 46.0 גרם
    שומן רווי 91.8 גרם 91.8 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 1248.6 מ״ג 1248.6 מ״ג
    ברזל 36.3 מ״ג 36.3 מ״ג
    אשלגן 3812.5 מ״ג 3812.5 מ״ג
    אבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור

פרלין שוקולד שקדים שכולם יתענגו עליו באחריות! ממליצה להכין לכל מי שאוהבים.

הבעיה מתחילה כשטועמים את הפרלין כי פשוט אי אפשר להפסיק ולזלול ממנו עוד ועוד.

 

אם קיבלתם טלפון מפתיע מאורחים שעומדים להגיע ויש לכם את 3 המצרכים האלו בבית, אל תלחצו!

 

הכינו את המתכון, הכניסו את התבנית מיד למקרר ובתוך שעתיים יהיה לכם קינוח טעים כמו בחנויות השוקולד הכי מפורסמו וטובות שיש

.

אצלנו במשפחה מבקשים ממני להביא לכל ארוחה את הפרלין הזה. הוא קליל והשקדים רק משביחים את טעמו.

אשמח שתכינו וגם תצלמו! שתפו אותי בתמונות, כך אדע שהכנתם ואוכל גם להשוויץ ביצירות שלכם.

 

מזמינה אתכם להצטרף לדף האינסטגרם שלי.

אתם תהנו גם מסרטונים שאני מעלה לסטורי.

 

כמו תמיד, אוהבת אתכם ♥

יהודית

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום שלתוכה מכניסים את השוקולד. אסור שהקערה תגע במים שבסיר) או בפולסים במיקרו תוך כדי ערבוב.
  2. מורידים מהאש, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים לתערובת את השקדים ומערבבים.פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)
  4. מעבירים את תערובת השוקולד לתבנית, מיישרים ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתקשה (כשעתיים).
  5. מוציאים מהמקרר, הופכים את התבנית על גבי קרש חיתוך.

    פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)
    פרלין שוקולד שקדים (צילום: יהודית מורחיים)

  6. חותכים את השוקולד שהתגבש למלבנים או קוביות קטנות בעזרת סכין ארוכה וחדה.
  7. שומרים בקופסא אטומה במקרר. (בחורף מומלץ להוציא מהמקרר כרבע שעה לפני ההגשה).

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יהודית מכה שנית: פרלין שוקולד שקדים מעולה מ-3 מרכיבים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    אי אפשר להפסיק לאכול!!!! ממכר❣

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כדאי לא להחליף.

    Avatar
    אור

    כמה קלוריות ליחידה??? מה שרשמתם נראה מוגזם

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כמות הקלוריות הרשומה היא עבור כל המצרכים (כלומר לתבנית שלמה). את התוצר בתבנית יש לחתוך לריבועים/מלבנים. כדי לדעת את כמות הקלוריות לפרלין אחד יש לחלק את סך הקלוריות הרשום במספר הקוביות שיצאו מהחיתוך (מספר הפרלינים המתקבל תלוי בגודל החיתוך של כל אחד).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות