הפינוק של קרין – פרלינים משוקולד ועוגיות אוראו ב-5 דקות עבודה

לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
  2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
  3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
  4. מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
  5. מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.

הערות

  • אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 286.3 קק״ל 3435.2 קק״ל
פחמימות 30.2 גרם 362.0 גרם
שומן 16.9 גרם 202.6 גרם
נתרן 30.2 מ״ג 362.0 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 40.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 23.2 גרם
שומן רווי 9.2 גרם 110.9 גרם
כולסטרול 7.7 מ״ג 92.0 מ״ג
סידן 76.0 מ״ג 912.2 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 19.0 מ״ג
אשלגן 213.7 מ״ג 2564.0 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar