
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילה עוגיות אוראו
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
286.3
קק״ל
3435.2
קק״ל
פחמימות
30.2
גרם
362.0
גרם
שומן
16.9
גרם
202.6
גרם
נתרן
30.2
מ״ג
362.0
מ״ג
חלבון
3.4
גרם
40.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.9
גרם
23.2
גרם
שומן רווי
9.2
גרם
110.9
גרם
כולסטרול
7.7
מ״ג
92.0
מ״ג
סידן
76.0
מ״ג
912.2
מ״ג
ברזל
1.6
מ״ג
19.0
מ״ג
אשלגן
213.7
מ״ג
2564.0
מ״ג
אבץ
1.0
מ״ג
11.9
מ״ג
תגובות (0)