פרפה דבש ודובשניות – קינוח מקסים לראש השנה

לכבוד ראש השנה ולימים קצת יותר מתוקים מערכת פודי הכינה לכם מתכון מתוק של פרפה דבש ודובשניות, קינוח כוסות שכל האורחים ישמחו לקבל ויבקשו עוד. אימרו כן לפרפה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

תחתית

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג ואת הדבש בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  2. מפזרים בגביעים שכבה של דובשניות מפוררות וגרנולה ומזלפים מעט דבש, מעל זה יוצקים שכבה של קרם דבש, שוב שכבה של דובשניות מפוררות וגרנולה ושוב שכבת קרם.
  3. מקפיאים כ-4 שעות.
  4. לאחר הקפאה מעטרים במעט דבש מלמעלה ומקשטים בחצי דובשנית.

    פרפה דבש ודובשניות. צילום: עדן טל
    פרפה דבש ודובשניות. צילום: עדן טל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 123.4 קק״ל 1234.4 קק״ל
פחמימות 9.8 גרם 97.7 גרם
שומן 9.5 גרם 95.0 גרם
נתרן 6.4 מ״ג 64.4 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 4.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
שומן רווי 5.8 גרם 57.5 גרם
כולסטרול 28.5 מ״ג 285.0 מ״ג
סידן 16.9 מ״ג 169.1 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
אשלגן 24.7 מ״ג 247.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

    Avatar
    בתיה אלול

    מחפשת מתכון לדובשניות תוצרת בית…. יש??

    Avatar
    עדנה

    אהבתי את הרעיון ואימצתי!!! ניראה לי שמצאתי קינוח לחג. איך ניתן לעשות פרווה?

      Avatar
      Foody Foody

      להחליף את מוצרי החלב במוצרים פרווה (שמנת צמחית, קרם קוקוס, מחמאה וכד’). בהצלחה ושנה טובה!

    Avatar
    שיר פרץ

    איך אפשר להפוך אתזה לפרווה בבקשה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר במקום שמנת מתוקה חלבית, שמנת מתוקה צמחית. בהצלחה ושנה טובה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody