
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל4 שעות ו-15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
קרם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות דבש
תחתית
-
5 דובשניותמפוררות
-
4 כפות גרנולה מוכנה
-
2 כפות דבש
אופן הכנה
- בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג ואת הדבש בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מפזרים בגביעים שכבה של דובשניות מפוררות וגרנולה ומזלפים מעט דבש, מעל זה יוצקים שכבה של קרם דבש, שוב שכבה של דובשניות מפוררות וגרנולה ושוב שכבת קרם.
- מקפיאים כ-4 שעות.
- לאחר הקפאה מעטרים במעט דבש מלמעלה ומקשטים בחצי דובשנית.
פרפה דבש ודובשניות. צילום: עדן טל
בשיתוף עם ברימאג
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
323.4
קק״ל
3234.4
קק״ל
פחמימות
209.8
גרם
2097.7
גרם
שומן
209.5
גרם
2095.0
גרם
נתרן
206.4
מ״ג
2064.4
מ״ג
חלבון
200.5
גרם
2004.8
גרם
סיבים תזונתיים
200.0
גרם
2000.2
גרם
שומן רווי
205.8
גרם
2057.5
גרם
כולסטרול
228.5
מ״ג
2285.0
מ״ג
סידן
216.9
מ״ג
2169.1
מ״ג
ברזל
200.0
מ״ג
2000.4
מ״ג
אשלגן
224.7
מ״ג
2247.2
מ״ג
אבץ
200.1
מ״ג
2000.6
מ״ג
תגובות (7)
מחפשת מתכון לדובשניות תוצרת בית…. יש??
מתכוני דובשניות ועוגות עם דובשניות בלינק המצורף: https://foody.co.il/?s=%D7%93%D7%95%D7%91%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA שנה טובה!
אהבתי את הרעיון ואימצתי!!! ניראה לי שמצאתי קינוח לחג. איך ניתן לעשות פרווה?
להחליף את מוצרי החלב במוצרים פרווה (שמנת צמחית, קרם קוקוס, מחמאה וכד’). בהצלחה ושנה טובה!
איך אפשר להפוך אתזה לפרווה בבקשה?
אפשר במקום שמנת מתוקה חלבית, שמנת מתוקה צמחית. בהצלחה ושנה טובה!
קינוח טעים ומזמין