פשטידת בצל וגבינות בתבניות אישיות

שר פיטנס מכינה פשטידת בצל וגבינות במנות אישיות - מנה נהדרת ללא גלוטן, חסכונית בקלוריות, בריאה וממש טעימה
שר פיטנס מכינה פשטידת בצל וגבינות במנות אישיות - מנה נהדרת ללא גלוטן, חסכונית בקלוריות, בריאה וממש טעימה
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.2 קק״ל 1358.5 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 76.1 גרם
    שומן 5.8 גרם 69.6 גרם
    נתרן 559.2 מ״ג 6710.1 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 108.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 106.6 מ״ג 1279.1 מ״ג
    סידן 63.7 מ״ג 764.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 146.9 מ״ג 1763.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.2 קק״ל 1358.5 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 76.1 גרם
    שומן 5.8 גרם 69.6 גרם
    נתרן 559.2 מ״ג 6710.1 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 108.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 106.6 מ״ג 1279.1 מ״ג
    סידן 63.7 מ״ג 764.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 146.9 מ״ג 1763.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות או קוביות. אפשר להיעזר בקוצץ.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  4. מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את הביצים, הגבינות והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מניחים את הבלילה בשקעי התבנית.
  6. אופים במשך 30-40 דקות, או עד להזהבה.

 

 

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בצל וגבינות בתבניות אישיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מרגלית עמרני

    טוב, עשיתי אותם אתמול והם פשוט מושלמות ומומלצות בטרוף! קלות, טעימות, וקוצרות מלא מחמאות!! ממש לא בכיוון של חביתיות פשוט סוג של פשטידה מיוחדת שאפשר לאפות גם בתבניות מאפינס מסיליקון -מומלץ כי נשלף ממש מהר! אז שוב תודה!!

      Avatar
      Foody Foody

      כיף לשמוע! תודה!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות