פשטידת בצל וגבינות בתבניות אישיות

שר פיטנס מכינה פשטידת בצל וגבינות במנות אישיות - מנה נהדרת ללא גלוטן, חסכונית בקלוריות, בריאה וממש טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות או קוביות.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  4. מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את הביצים, הגבינות והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מניחים את הבלילה בשקעי התבנית.
  6. אופים במשך 30-40 דקות, או עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 110.0 קק״ל 1319.7 קק״ל
פחמימות 5.3 גרם 63.3 גרם
שומן 5.6 גרם 66.7 גרם
נתרן 526.8 מ״ג 6321.4 מ״ג
חלבון 9.0 גרם 107.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 27.7 גרם
כולסטרול 106.8 מ״ג 1281.9 מ״ג
סידן 63.8 מ״ג 765.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 144.9 מ״ג 1739.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    מלי

    האם אפשרי להשתמש רק בגבינה לבנה ללא קוטג’ – אני ממש לא אוהבת קוטג’?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody