פשטידת גבינות ופטריות מושלמת לארוחת ערב או לאירוח

איך מרשימים את כל האורחים באירוח הבא שלכם? פשוט מאוד! מכינים פשטידת גבינות ופטריות שאי אפשר לעמוד בפניה. סלט ירוק ליד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית במעט שמן זית.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר רחב עד שהבצל זהוב ורך. 
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל, מטגנים ביחד במשך 5 דקות ומצננים. 
  4. בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינת בורסאן, שמנת לבישול וגבינת מנצ’גו או קשקבל.
    מוסיפים גבינת בורסאן בטעם שום ושמיר (צילום: אפיק גבאי)
    מוסיפים גבינת בורסאן בטעם שום ושמיר (צילום: אפיק גבאי)

     

  5. מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל ומערבבים. מוסיפים את חרדל הגרגירים ומערבבים.

    מוסיפים חרדל גרגירים לבלילה (צילום: אפיק גבאי)
    מוסיפים חרדל גרגירים לבלילה (צילום: אפיק גבאי)

  6. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. 
  7. אופים בתנור החם במשך 35-45 דקות או עד שהפשטידה יציבה.

 

הפקה מסחרית לחברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • רוצים לשדרג? מניחים מעל הפשטידה, לפני האפייה, ענפי טימין או מפזרים שומשום
  • במקום פטריות אפשר לשים קוביות בטטה או תירס
  • אפשר להכין את הפשטידה בתבנית אינגליש קייק, בתבנית עגולה 22 או בתבנית שקעים/מנז'טים ליצירת מאפינס שנהדר להביא לאירוח או להגיש בארוחת ערב
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1094.1 קק״ל 1094.1 קק״ל
פחמימות 87.0 גרם 87.0 גרם
שומן 59.2 גרם 59.2 גרם
נתרן 3856.2 מ״ג 3856.2 מ״ג
חלבון 44.2 גרם 44.2 גרם
סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
שומן רווי 28.8 גרם 28.8 גרם
כולסטרול 823.4 מ״ג 823.4 מ״ג
סידן 293.5 מ״ג 293.5 מ״ג
ברזל 10.7 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 2285.7 מ״ג 2285.7 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar