רקע הנמל מעודכן

פשטידת גבינות טורטיה

פשטידת גבינות ושבלולי טורטיה מושלמת לבראנץ', ארוחת בוקר או ערב! עם תערובת גבינות מפנקות ושומשום קראנצ'י בציפוי, זו הפשטידה המושלמת
פשטידת גבינות ושבלולי טורטיה מושלמת לבראנץ', ארוחת בוקר או ערב! עם תערובת גבינות מפנקות ושומשום קראנצ'י בציפוי, זו הפשטידה המושלמת
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2203.3 קק״ל 2203.3 קק״ל
    פחמימות 125.3 גרם 125.3 גרם
    שומן 178.6 גרם 178.6 גרם
    נתרן 5128.0 מ״ג 5128.0 מ״ג
    חלבון 166.0 גרם 166.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 93.9 גרם 93.9 גרם
    כולסטרול 1156.0 מ״ג 1156.0 מ״ג
    סידן 4285.4 מ״ג 4285.4 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 3624.7 מ״ג 3624.7 מ״ג
    אבץ 21.8 מ״ג 21.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2203.3 קק״ל 2203.3 קק״ל
    פחמימות 125.3 גרם 125.3 גרם
    שומן 178.6 גרם 178.6 גרם
    נתרן 5128.0 מ״ג 5128.0 מ״ג
    חלבון 166.0 גרם 166.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 93.9 גרם 93.9 גרם
    כולסטרול 1156.0 מ״ג 1156.0 מ״ג
    סידן 4285.4 מ״ג 4285.4 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 3624.7 מ״ג 3624.7 מ״ג
    אבץ 21.8 מ״ג 21.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
שירן מתתיהו
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


טורטיות

מילוי פשטידה

זרייה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון.
  2. בקערה שמים את כל מצרכי הפשטידה ומערבבים לאיחוד.
  3. מניחיים נייר אפייה עגול בתבנית עגולה ובתחתית מניחים טורטיה אחת.
  4. מוזגים מעל את בלילת הגבינות.
  5. מגלגלים ביחד 3 טורטיות וחותכים לרצועות לקבלת ספירלת טורטיה. מסדרים את הספירות מעל בלילת הגבינות ומפזרים שומשום.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך חצי שעה עד להשחמה. מצננים ונהנים מביס מושלם.
פשטידת גבינות טורטיה
פשטידת גבינות טורטיה. צילום: שירן מתתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות