-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 161.6 קק״ל 1615.9 קק״לפחמימות 15.6 גרם 156.2 גרםשומן 6.4 גרם 64.0 גרםנתרן 511.7 מ״ג 5117.2 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 24.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 1200.4 מ״גסידן 66.9 מ״ג 669.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 257.7 מ״ג 2577.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות162
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 161.6 קק״ל 1615.9 קק״לפחמימות 15.6 גרם 156.2 גרםשומן 6.4 גרם 64.0 גרםנתרן 511.7 מ״ג 5117.2 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 24.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 1200.4 מ״גסידן 66.9 מ״ג 669.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 257.7 מ״ג 2577.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 162 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 גזרים בינוניים
-
3/4 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
1 זוקיני ירוק בינוני
-
4 ביצים L
-
1 כף שמן זית
-
1/2 גביע קוטג’
-
50 גרם גבינה צהובה 28%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. חותכים את הגזרים והזוקיני לקוביות קטנות (אפשר להיעזר בקוצץ). מגרדים את הגבינה הצהובה.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, שמן הזית, הגבינות, מלח ופלפל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה עגול הנמל ואופים במשך 50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה.
- ממתינים בסבלנות עד שהפשטידה מתקררת מעט ורק אז חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. חותכים את הגזרים והזוקיני לקוביות קטנות (אפשר להיעזר בקוצץ). מגרדים את הגבינה הצהובה.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, שמן הזית, הגבינות, מלח ופלפל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה עגול הנמל ואופים במשך 50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה.
- ממתינים בסבלנות עד שהפשטידה מתקררת מעט ורק אז חותכים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן