פשטידת ירקות דלת שומן

מחפשים מתכון בריא וטעים לארוחת ערב קלילה? שר פיטנס מכינה פשטידת ירקות משגעת, דלה בפחמימות ומשביעה שמכינים בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות את התבנית. חותכים את הגזרים והזוקיני לקוביות קטנות. מגרדים את הגבינה הצהובה.
  2. בקערה גדולה שמים את הביצים, שמן הזית, הגבינות, מלח ופלפל וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
  4. מעבירים לתבנית ואופים במשך 50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה.
  5. ממתינים בסבלנות עד שהפשטידה מתקררת מעט ורק אז חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 151.7 קק״ל 1516.9 קק״ל
פחמימות 14.2 גרם 141.7 גרם
שומן 5.9 גרם 59.5 גרם
נתרן 602.7 מ״ג 6027.0 מ״ג
חלבון 8.4 גרם 83.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 24.1 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 13.1 גרם
כולסטרול 103.4 מ״ג 1034.0 מ״ג
סידן 65.4 מ״ג 654.1 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 9.6 מ״ג
אשלגן 253.0 מ״ג 2530.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody